Speltips: Över 9,5 hörnor @ 1,93 - Pinnacle -

Liga B grupp 4 i Nations League där Turkiet och Island, som möts här, gör upp tillsammans med Wales och Montenegro om att flyttas upp till Liga A.

Turkiet inledde med 0-0 borta mot Wales och det var nog förbundskapten Vincenzo Montella nöjd med sett till matchbilden och att man tvingades lira sista halvtimmen en man mindre. Baris Yilmaz kunde ha åkt ut redan i första halvlek när han först filmade i straffområdet och sedan hamnade i gruff med walesspelare som blev sura över hans agerande. Fick dock sitt andra gula kort efter timmen spelade då han satte dubbarna i Neco Williams. Kändes överlag rätt grinigt i Turkiet som totalt drog på sig sju kort i matchen. Hade bara fem målchanser på hela matchen och behöver höja sig rejält här för att inte tappat fler poäng och halka efter i tabellen.

Ozan Kabak, Enes Ünal och Cengiz Ünder skadade, medan Yunus Akgün, Yusuf Yazıcı och Cenk Tosun ej fick plats i truppen denna gång.

Vi vet vad laget kan och de visade framfötterna under EM där det blev kvartsfinal efter två vinster och en förlust i gruppspelet. Tog hem kvalgruppen före Kroatien och vann fem av åtta matcher.

Fyra debutanter i truppen, Emirhan Topçu fick några minuters grästid senast medan Yusuf Özdemir och Eren Dinkçi hoppas få debutera här. Målis Muhammed Şengezer känns inte aktuell för speltid här.

Baris Yilmaz avstängning gör troligen att Arda Güler flyttar upp på topp och kapten Hakan Çalhanoğlu tar plats på högeryttern. Formstarke Kerem Aktürkoğlu är också ett alternativ att ersätta Yilmaz på topp.

Minst 10 hörnor på Gürsel Aksel i Izmir?

Island inledde Nations League-äventyret med seger över Montenegro. Jón Dagur Thorsteinsson och Orri Oskarsson startade framåt tillsammans med Gylfi Sigurdsson och var de som nätade i 2-0 segern. Båda målen på hörnor och Johann Berg Gudmundsson visar att hans doja fortfarande håller hög klass när det gäller leveranser vid fasta situationer.

Förutom målen så ropade Island på straff vid två tillfällen, så segern kunde varit större även om man i början av matchen hade lite kämpigt med motståndarnas Milutin Osmajic. Ex-Elfsborgaren Hákon Valdimarsson var dock duktig i kassen och fredade sitt mål på ett bra sätt. Får se om han redan den här säsongen kan utmana Mark Flekken om vantarna i Brentford.

Förbundskapten Åge Hareide har inte tagit med några debutanter denna samling men har en hel del spelare som är runt 25-26 år eller yngre i truppen, så framtiden för Islands landslag ser rätt ljus ut.

Brynjar Bjarnason, Sverrir Ingi Ingason, Hörður Magnússon, Hákon Haraldsson & Albert Guðmundsson bland dem som ej är uttagna i truppen denna gång pga skador.

Alfred Finnbogason har avslutat landslagskarriären och tidigare lagkaptenen Aron Gunnarsson är nog näste man på tur. Har precis som årsbarnet Gylfi Sigurdsson flyttat hem till ön efter lång proffssejour som avslutades i Qatar.

Island gjorde ett svagt EM-kval men fick ändå chansen att spela mästerskapet via play-off där det först blev 4-1 mot Israel men föll sedan i finalen mot Ukraina med 1-2.

Tror Island kan stå upp hyfsat men vågar mig inte på någon handicap-lina i matchen utan kika i stället in hörnmarknaden. Tycker Islands chans i matchen är att precis som senast mot Montenegro att spela tufft och försöka få hemmalaget ur balans samt utnyttja fasta situationer. Turkiet är ingen storväxt lag och få som är över 185 cm. Nu behöver man inte vara ett lag med tvåmetersgubbar för att vara bra på att skapa hörnor så även Turkiet bör bidra med ett gäng hörnor på hemmaplan.

Turkiet har haft 10 eller fler hörnor i sex av sina sju senaste och Island har haft minst 10 hörnor i fyra av de fem senaste. Spelet som testas är att det blir minst 10 hörnor även denna match.

This is the stats tab
This is the post tip