Speltips: BLGM & över 2,5 mål i matchen till 1.66 hos bet365 .

London-derby står framför oss i Premier Leagues tidiga match, när Tottenham välkomnar West Ham till Tottenham Hotspur Stadium!

Tottenham Hotspurs under Ange Postecoglou är ett extremt svårt fotbollslag att veta vart man har. Efter fem raka segrar i alla tävlingar gick man ut och gjorde en väldigt fin första halvlek borta mot Brighton senast. 2-0 i halvlek blev dock helt plötsligt 3-2 på knappa 20 minuter i andra halvlek och nu är tongångarna helt plötsligt annorlunda.

Poängskörden i ligaspelet hittills har varit långt ifrån optimal, där man står på tio inspelade poäng efter sju omgångar. I stunder är det, enligt mig, det särklass roligaste laget att titta på i Premier League. Fart, fläkt och kvalité. Allt för ofta svänger dock om och helt plötsligt stämmer ingenting.

West Ham kommer från en ännu svagare start på säsongen. Åtta pinnar inspelade hittills den här säsongen, men kommer senast från något av en islossning mot Ipswich där man vann med 4-1 på hemmaplan.

Spelet har blandat och gett hittills under Lopetegui, men jag tycker att man har kvalité för att göra bättre resultat än man har gjort hittills. Det är dock en relativt ny trupp som behöver spela ihop sig, och frågan är om inte matchen mot Ipswich var vad man behövde för att få fart på grejorna.

Målglatt Londonderby?

Som jag nämnde tidigt angående Tottenham är man oerhört svåra att veta vart man har. Man skulle mycket väl kunna gå ut och köra över West Ham fullständigt. Den kvalitén har man. Än så länge har jag dock svårt att lita på Spurs, samtidigt som jag tycker West Ham sitter på en offensiv som definitivt kan såra ett ofta naivt Spurs-försvar.

Tottenham spelar ett modigt försvarsspel, vilket lär öppna upp lägen för Paqueta, Bowen och Kudus i West Hams offensiv, och jag har faktiskt svårt att se dem gå mållösa från den här matchen.

Fart och fläkt finns det dock även i Tottenhams offensiv. Dominic Solanke längst fram börjar hitta rätt, och nu får man även tillbaka Heung Min-Son till den här matchen vilket blir en boost för hela laget.

Så som Spurs ser ut just nu är känslan att samtliga matcher blir målrika, och jag tror det är upplagt för det även här. BLGM & över 2,5 mål i matchen till 1.66 känns bra och testas till det oddset hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip