Torino:

Torino rivstartade säsongen och toppade ett tag Serie A-tabellen, men har nu dalat ner till en niondeplats efter tre raka förluster – fyra om vi räknar med hemmaförlusten mot Empoli i Coppa Italia. Senast föll man tungt på Sardinien, 2-3, mot Cagliari, vilket även var slutresultatet i förlusterna mot Inter och Lazio.

Att Udinese skulle dala i tabellen var dock att förvänta sig. Turingänget har trots den nedåtpekande formkurvan ändå totalt sett överpresterat sina underliggande siffror och en mittenposition är nog vad Torino får rikta in sig på den här säsongen. Paolo Vanoli har fortfarande en lång frånvarolista där Duván Zapata missar hela säsongen och där Ivan Ilic och Borna Sosa. Perr Schurrs är också långtidsskadad och därtill saknas Savva, Ilkhan, Ciammagliechella och Nije, samt avstängde Maripan.

Como:

Nykomlingen Como har börjat få upp ångan i högstadivisionen efter en lite trög start där prestationerna inte alls var tokiga, men där det inte riktigt räckte till poäng. Före förlusten mot Napoli på bortaplan hade Cesc Fàbregas gäng plockat poäng i tre raka matcher – inklusive 3-2-segrar mot Hellas Verona och Atalanta. Senast kryssade man mot Parma, 1-1, efter mål från fine Nico Paz och Fàbregas lär vara sugen på att återvända till segerspåret här.

Med nio inspelade poäng är Como nu bara två pinnar bakom Torino och jag tycker, utifrån det jag sett av Como, att den ambitiösa nykomlingen ser spännande ut. Till skillnad från Torino har Fàbregas inte särskilt mycket att oroa sig över sett till frånvarolistan. Sergi Roberto klev av senast och är ett osäkert kort, precis som Alberto Cerri. I övrigt har Cesc alla spelare att tillgå.

Como en spännande nykomling

Torino är favorit här på hemmaplan, men jag tror Como är långt ifrån chanslösa i Turin. Jag gillar det jag sett från Como, där Cesc Fàbregas har något spännande på gång med rejält ambitiösa ägare i ryggen. Formkurvan är på uppåtgående, samtidigt som ett skadetyngt Torino är på väg nedåt i tabellen, med sviktande form och där man redan överpresterat sina underliggande under säsongsinledningen. Jag tror Como kan ställa till besvär här. Como +0.25 finns till 1,75 hos Bethard

This is the stats tab
This is the post tip