Sista omgången och således sista chansen för Tigres att klättra upp till dem högsta tabellplaceringarna. Som det är just nu så är de direktkvalificerade till åttondelsfinalen, men det skulle också innebära en tuffare lottning.

Vidare så är Tigres direktplats också hotad då Chivas och Pachuca går om ifall de vinner sin match samtidigt som Tigres INTE vinner inatt, så vi snackar om ett oerhört motiverat hemmalag.

Till skillnad från titelutmanarna Club America, Pachuca och Monterrey kan Tigres fokusera på ligaspelet till 100%, en stor fördel gentemot dem andra lagen som försöker balansera Champions Cup simultant med ett viktigt slutspel.

Tijuana, generational chokers

Bortalaget Tijuana har haft stort tålamod med tränare Miguel Herrera. Tijuana spelar bra och gör det mesta rätt, utom att faktiskt skapa chanser. Dem underliggande siffrorna är bra ur nästan alla aspekter, utom när det gäller att faktiskt komma till skott ur bra positioner.

Laget har kryssat sig igenom ligan (2-8-6) trots att de flera gånger varit på väg mot seger och jag har flertalet gånger flaggat för att någonting inte stått rätt till mentalt i truppen. They just can't seem to win.

Tijuana kommer dock från en seger i den senaste matchen, men det kom mot ligans absolut sämsta lag Puebla. Hade de inte vunnit den matchen hade Piojo Herrera antagligen fått tömma sitt skrivbord samma kväll som den matchen spelades.

I och med Tijuanas säsong varit såpass underwhelming har de ingenting att spela för, utom äran då kanske. Det innebär att vi har en tydlig favorit här då motivation, klass och hemmaplansfördel ligger på Tigres sida.

Tigres behöver inte spela matchen bra, de vinner ofta ändå då de har ruskigt bra spelare i form av Gignac, Brunetta, Quiñones, m.fl.

Tigres -1 asian handicap är en fin lina och 1.85 är ett lockande odds. 1.5 units får det bli hos bet365 .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip