Superboosten i samarbete med Hajper jobbas givetvis in även till torsdagens Champions League-fotboll, där vi hittar spel i mötet Atalanta - Arsenal och Atletico Madrid - RB Leipzig!
Vi säger stort tack till Hajper och kliver rätt in i det!

Champions League-dubbel!

Atalanta - Arsenal: Över 2,5 mål

Ett på förhand VÄLDIGT spännande möte mellan två lag med mycket kvalité. I hemmalaget Atalanta är det som vanligt djupa svängdörrar. 4-0 i premiären mot Lecce följdes upp med två raka förluster, där en var med 4-0 mot Inter, innan man under helgen slog Fiorentina med 3-2 hemma på Gewiss Stadium. Det finns inte riktigt något mellanting i Gasperinis Atalanta och jag tror att man går ut och blåser på även här.

Blåsa på tror jag att Atalanta kommer behöva göra för att tränga igenom Arsenals fruktansvärt starka defensiv. 1-0 segern under helgen borta mot Tottenham var imponerande och stark, och man har ännu bara släppt in 1 mål den här säsongen.
Offensivt har det varit mindre fart, och det blir spännande att se vilken elva Arteta väljer att ställa ut här med tanke på mötet med City på söndag hemma i Premier League, men anfalla tror jag man kommer få ytor att göra på, och då har man offensiv kvalité i mängder för att göra mål. Målrikt tror jag!

Atletico Madrid - RB Leipzig: 1

Ytterligare ett spännande möte under torsdagen, och detta mellan två obesegrade lag än så länge i respektive liga!
Leipzig inledde Bundesliga-säsongen med två raka segrar mot Bochum och Leverkusen innan man under helgen spelade 0-0 mot Union Berlin på hemmaplan. Man har som vanligt ett väldigt spännande lag både på pappret och i praktiken, där den ungdomliga offensiven Openda, Xavi Simons och Benjamin Sesko känns extremt spännande.

Under torsdagen ställs Leipzig dock mot ett lag som känns ännu mer på uppgång. Atletico har inlett La Liga-säsongen med 5 raka matcher utan förlust, och där man även hållit nollan i de fyra senaste matcherna. Man kommer senast från en 3-0 seger mot Valencia och det är inte bara defensiven som klickat, utan offensivt ser man också väldigt bra ut. Griezmann ser pånyttfödd ut, Julian Alvarez har öppnat sitt målkonto i Madrid och en alltid pålitlig Alexander Sörloth finns där som gubben i lådan.
Leipzig må se starka ut, men på Metropolitano i Madrid tror jag rutin i kombination med form går segrande. Den raka ettan premieras!

Denna dubbel har Hajper boostat från cirka 3 gånger pengarna till 3.50. Låt Champions League-torsdagen blomma!

This is the stats tab
This is the post tip