Champions League och Allsvenskan i en härlig symbios! På onsdagen har jag plockat ut en dubbel som Hajper boostar upp från 3.92 till 4.50 gånger pengarna! Tack till Hajper !

Först ut i min dubbel är succénykomlingen Gais som tar emot serieledande Malmö FF på Gamla Ullevi. Gais höll på att sjabbla bort tre poäng mot Västerås SK men löste det till slut. Malmö FF kommer från en riktig brottningsmatch på en svårspelad arena i Solna mot AIK. De hade hoppats på mer därifrån, men så som matchen gestaltade sig så tror jag MFF är rätt nöjt med den. Samtidigt lyckades varken Djurgården eller Hammarby vinna så greppet om ännu en allsvensk titel är fortsatt starkt.

Gais är ett lag som MFF på pappret ska städa av men som man hade rejäla problem mot på Stadion i våras. MFF vann med 1-0 men Gais var väldigt bra i den matchen och borde fått med sig poäng. Varför tror jag på MFF här då? Jo men min bild är att MFF ofta kommer tillbaka starkt från ett "poängtapp" och här får man tillbaka viktige Busanello och eventuellt även Anders Christiansen. Däremot är Isaac Kiese Thelin avstängd vilket gör att Botheim måste steppa upp. I Gais är det positiva tongångar förstås då en trepoängare skulle skjuta upp laget på samma poäng som trean Djurgården, visserligen med två matcher mer spelade, men ändå. Jag tror dock att MFF kommer att höja kvaliteten och plocka tre pinnar här.

Spel: 2

Inter får det tufft

Nästa match på kalendern är inte vilken som helst utan Manchester City vs Inter. City har gått rent i Premier League medan Inter hackat sig fram med två kryss och två segrar. Jag såg matchen senast mot Monza och det var faktiskt inte orättvist med poängtapp där tycker jag. Visst, Monza hade inte många målchanser, men defensiven var riktigt, riktigt stark och Inter skapade inte alls mycket över 90 minuter. Det såg trögt och lite naivt ut och jag har svårt att se hur Inzaghi ska få Inter att prestera på sitt absoluta max. Då tänker jag inte bara på matchen mot Monza utan det har varit sisådär i fler matcher. 4-0-krossen mot Atalanta på Giuseppe Meazza var riktigt stark och 2-0 mot Lecce hemma stabil, men 2-2 i premiären borta mot Genoa visade på brister även där.
Jag tycker varken att Inters försvars- eller anfallsspel är på topp just nu och att då möta ett City med maxat självförtroende och form blir nog övermäktigt.

Preliminära elvor (Whoscored)

City (3-4-2-1) Ederson - Akanji, Dias, Gvardiol - Doku, Rodri, Kovacic, Savinho - Bruyne, Silva - Haaland

Saknar: Bobb, Aké

Inter (3-5-2) Sommer - Pavard, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Martinez, Thuram
Saknar: Buchanan

Spel: 1 -1.5

SPELTIPS
Superboosten med Hajper blir alltså Malmö FF att vinna mot Gais + City att vinna -1.5 mot Inter till ett samlat odds av 4.50

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip