EM-final och vi har givetvis ett boostat odds i samarbete med Hajper ! I min Betbuilder har vi tre val som Hajper boostar upp från 10.00 till 13.00 gånger pengarna - tack Hajper

Så är det äntligen dags för final i detta EM i Tyskland. 

Vilket mästerskap det har varit. En hel del skrällar i gruppspelsfasen men därefter har de tyngre favoriterna visat klassen. Inte minst Spanien som också är laget jag tror vinner hela turneringen. Spanjorerna har varit det laget som genomgående presterat bäst och jämnast. Man hyser en stor tilltro till sitt egna spel och många spelare har klivit fram under mästerskapets gång. Det skiljer sig lite från England, som imponerat på sitt sätt, men som inte haft de individuella framgångarna lika mycket. 

Englands försvarsspel är det som framförallt tagit dem långt i turneringen. Men jag tror att Spanien kommer att luckra upp det där samtidigt som England kommer att få svårt att få igång sitt egna spel mot det passningsskickliga, och även dem, defensivt skickliga laget. Jag tror att Spanien vinner guld men att vi får en målrik match på det. 

Preliminära elvor

Spanien: Simon - Carvajal, Normand, Laporte, Cucurella - Rodri, Ruiz - Yamal, Olmo, Williams - Morata

England: Pickford - Walker, Stones, Guehi - Saka, Mainoo, Rice, Trippier - Bellingham, Foden - Kane

England får många hörnor

Mitt spel här kommer att bli en Betbuilder som Hajper boostar från 10 till 13.00 gånger smeten. 

- Spanien vinner under ordinarie tid

- Båda lagen gör mål

- England över 4.5 hörnor

Det här baserar jag på att Spanien kommer att led matchen när den går in i en slutforceringsfas och att England då kommer att skapa ett tryck mot Spaniens mål i sin desperation att rädda ännu en match. 

SPELTIPS

Vi få alltså Betbuildern med de tre valen ovan till 13.00 pengarna hos Hajper

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip