I samarbete med Hajper har vi startat upp Superboosten - odds boost exklusivt för Rekatochklart!

Den här helgen går jag på en specialare i Stockholmsderbyt mellan Djurgården och Hammarby där jag plockar DIF att vinna matchen + Topmac Nguen att göra mål. Tack till Hajper som boostar upp oddset från 2.63 till 3.50.

Djurgården


Blåränderna ser otroligt, otroligt solida ut just nu. Malmö FF:s framfart har gjort att DIF går lite under radarn i medierna. Men faktum är att Djurgården krossat allt på sin väg sista sex omgångarna - utan att släppa in ett enda mål förutom nu senast i 3-1-segern borta mot Mjällby. Det är ju otroligt starkt.
Se till den här resultatraden:
1-0 mot Gais (h), 2-0 mot VSK (b), 2-0 mot Elfsborg (h), 5-0 mot BP (b), 2-0 mot HBK (h) och 3-1 borta mot Mjällby nu senast. Nu ryktas det dessutom att Marcus Danielson är tillbaka från skada och inte blir det ett sämre DIF av det. Lucas Bergvall gör sin sista dans innan flytten till England och lär inte direkt vara otaggad i det här derbyt.
Anledningen till att jag tror så mycket på DIF, även om ett derby är ett derby, är att jag har svårt att se det mer orutinerade Bajenlaget stå upp i det fysiska spelet.
Jag tycker att Djurgårdens presspel och omställningar är seriens bästa och det bör passa Hammarby väldigt dåligt. Ett Bajen som säkert kommer försöka anpassa sig i någon mån men jag tror inte att det går att slipa bort den oerfarenheten som finns i laget hos många spelare. DIF har kommit längre på sin väg och därför vinner man matchen och jag tror inte minst att det är väldigt god chans att klasspelaren Topmac Nguen (som spelat i nummer 10/anfallare-roll) kommer näta med så många fina passningsspelare runt sig.

Bajens trend räcker inte

Hammarby


Visst, Hammarby har två raka segrar där den senaste mot Sirius var klart rättvis. Mot AIK vann man också rättvist men första halvlek var riktigt usel även från Bajens sida, och jag tycker även att AIK spelade matchen rakt i händerna på Bajen som fick mycket tid med bollen. Och då är man ofta bra. Jag har dock väldigt svårt att se Djurgården göra samma misstag. Det ligger i deras DNA att blåsa på i presspelet och särskilt i ett hemmaderby på Tele2 Arena.
Min tro är att Djurgården vinner ganska klart och att vi även får bra odds på att Topmac gör mål. Han har en X-factor runt straffområdet som jag tror kommer visa sig ännu en gång.

Mitt spel är alltså Djurgården att vinna + Topmac Nguen att göra mål till 3.50 i Hajpers Superboost! 

This is the stats tab
This is the post tip