I samarbete med Hajper har vi startat upp Superboosten - odds boost exklusivt för Rekatochklart!

Vi var bara minuter ifrån att sätta trippeln till 8.00 gånger pengarna men Atlético Madrid fick in ett vinnarmål mot Inter och underspelet sprack - efter att Arsenal och Dortmund satt.

Den här helgen har jag valt ut två matcher i Svenska Cupen och en Premier League-fajt där Hajper boostar upp oddset från 8.57 till 10.50 gånger pengarna!

Matcherna som gäller är dessa:

1.
Svenska Cupen
Halmstad - Malmö FF, lördag 15:00

2.
Premier League
Fulham - Tottenham, lördag 18:30

3.
Svenska Cupen
AIK - Djurgården, söndag 15:00

Först ut den här helgen är cupsemifinalen mellan Halmstads Bollklubb och Malmö FF. Starkt av HBK att ha tagit sig så här långt. Samtidigt har man inte direkt mött crème della crème på vägen. Helsingborg, Trelleborg, Värnamo och BP är lagen man lyckats hålla bakom sig och slå ut på vägen till denna semi mot regerande svenska mästarna MFF. HBK har hemmaplansfördel på Örjans Vall. En tidig gräsmatta denna vår som förstås kan se lite sisådär ut. Men jag tror trots denna eventuella fördel att MFF helt enkelt är för bra. 5-2-krossen mot IFK Norrköping var en försmak på vad som komma skall den här allsvenska säsongen. Vi kan mycket väl få se den bästa truppen någonsin på 2000-talet i himmelsblå dress dominera hem den här serien. Det finns så många klasspelare på alla positioner och MFF har dessutom kommit ännu längre med Rydströms fotboll. Jag tror att de är smarta nog att inte spela för svårt om mattan inte tillåter utan i så fall se till att få upp bollen i banan för att etablera högre upp än att ta stora risker i backlinjen.
Med så hög konkurrens och stark bänk tror jag att MFF-spelarna känner sig pressade att prestera varje match och risken för underskattning är därför liten.

Speltips: Malmö FF -1.5

***

Samma kväll tar Lucas Bergvalls kommande klubb Tottenham sig till Fulham för att besegra lokalrivalen. Fulham ligger på en tolfteplats och blandar och ger medan Spurs ligger femma med möjlighet att gå upp på fjärde och sista direktplats till Champions League. Aston Villa ligger två pinnar före men har en match mer spelad och jag tycker att Spurs har hittat ett flow nu som har stor chans att leva vidare in i den här matchen. Man har slagit Palace med 3-1 och Aston Villa just med hela 4-0 på bortaplan nu senast. Det tror jag stärkte deras självförtroende något enormt och samtidigt kommer Fulham från en svag prestation mot Wolves (torsk 2-1) nu senast. Kulusevski och grabbarna löser tre poäng här, det är min tro.

Speltips: 2

***

Sist men inte minst så har vi Stockholmsderbyt mellan AIK och Djurgården. Ett glödhett cupsemifinalderby som betyder mycket för båda lagen i jakten på Europaspel. Europa League är vad som står på spel utöver titeln och i finalen väntar troligtvis Malmö FF - som redan är klart för CL-kvalet. AIK har imponerat på mig jämfört med under hösten. Och då snackar vi inte spelmässigt, men på sättet som laget vinner matcher på. Det börjar likna "det gamla" AIK som är otroligt svåra att göra mål på och som har individuell kvalitet nog för att avgöra matcher. Framhejade av ett kokande "Strawberry" så tror jag att spelarna kommer lyfta sig ytterligare, samtidigt som Djurgården i grund och botten visat svagt derbypsyke. Inte minst i gräsmatcherna i Solna. Trots underbarnet Bergvall och en finfin värvning av Leach Holm så tror jag faktiskt att AIK gnuggar till sig en derbyseger här.

Speltips: AIK att gå vidare

Spelet sitter alltså även om AIK vinner i förlängning eller på straffar.

Superboosten med Hajper ger oss en samlad Odds Boost på 10.50 gånger pengarna!

This is the stats tab
This is the post tip