I samarbete med Hajper har vi glädjen att meddela att vi startat upp Boostade Odds - exklusivt för Rekatochklart!

Den här helgen har jag valt ut en trippel med två kvartsfinaler i Svenska Cupen samt Premier League-finalen mellan Liverpool-Manchester City.

1. Djurgården - Degerfors, söndag 13:00
Spel: 1 -1.5

2. Malmö FF - IFK Norrköping, söndag 16:00
Spel: 1 -1.5

3. Liverpool - Manchester City, söndag 16:45
Spel: Håland gör mål i matchen

Hajper boostar upp den här trippeln från 6.90 till 9.00 gånger pengarna - exklusivt i samarbete med Rekatochklart.

Tyngd och klass samt Håland

Vi börjar trippelkombon med att ta oss till Tele2 Arena där wonderboy Lucas Bergvall och Co ska ta sig en kvartsfinalernas enda Superettanlag Degerfors. Nu tycker jag att "Degen" är ett bra lag även fast man åkte ur Allsvenskan, men det är i Superettan-mått-mätt. Det har varit stor spelaromsättning i laget men det börjar växa ihop till något spännande och i gruppspelet har man visat både spets och vinnarskalle. Inte minst genom att (återigen) göra livet surt för Elfsborg på Borås Arena och hugga gruppsegern. Mycket starkt!
Med det sagt är ett ganska så välmående Djurgården på Tele2:s blixtsnabba konstgräs något annat. Jag tror inte att Degerfors försvarsspel är tillräckligt synkat och bra än för att hålla Djurgården undan ett par mål i den här matchen. Och på Tele2 arena i en kvartsfinal tror jag även att DIF steppar upp sitt försvarsspel och kanske till och med håller nollan - trots att Degerfors har många kompetenta anfallsspelare.

Speltips: Djurgården 1 -1.5

***

Ett par timmar senare flyttar vi oss till Eleda och Malmö FF vs IFK Norrköping. Jag säger som de flesta andra tror jag: MFF vinner SM-guld även 2024. Man har fått ett år med att reformera sitt sätt att spela och Rydström har fått in ännu fler spelartyper som han behöver för att våra så pass dominanta som man vill. Det finns en uppsjö av kvalitet i laget och nu när det är avancemang på spel, en respekterad motståndare i Peking på andra sidan - och värmen börjar komma till Skåne. Då blir MFF ett djävulskap att ta sig en för IFK Norrköping. Gästerna är svårtippade i år och har blandat och gett både med resultat och prestationer. Kryss mot Brage och Sirius samt en 4-0-seger mot Utsikten räckte för att vinna sin grupp, men det var inte direkt övertygande.
Jag tror att MFF är klart längre fram i allt sitt och går klart vidare till semifinal.

Speltips: Malmö FF 1 -1.5

***

Sist ut är Liverpool mot Manchester City. Arsenal finns med strax bakom men det här kan mycket väl vara en match som mini-avgör vilka som vinner Premier League. Liverpool och City bara fortsätter att rada upp segrar och det skiljer bara en pinne mellan lagen till Liverpools fördel. Förlust för något av lagen är mycket allvarligt så får vi se ett mål här kan det balla ur med en öppen matchbild. Båda lagen har öst in mål på sistone och att det finns kvalitet för det i båda lagen vet alla om. Sist lagen möttes slutade det 1-1 i Manchester efter mål av Håland och Alexander-Arnold. Att Håland nätar här ser jag som klart troligt då han lever för de stora matcherna och har väldigt mycket ansvar på sig för att ge City PL-guldet i egna händer inför de sista tio omgångarna.

Speltips: Håland att göra mål i matchen

Superboosten från Hajper ger ett samlat odds till 9.00 gånger pengarna!
This is the stats tab
This is the post tip