I samarbete med Hajper har vi plockat fram Superboosten !

Den här helgen kan både nya och gamla kunder hos Hajper rygga vårt boostade derbyspel där jag tror på AIK mot Hammarby och Gais mot Blåvitt. Vi får oddset upphöjt från 5.63 till 8.00 gånger pengarna. En riktigt bra boost helt enkelt!

Match 1
AIK - Hammarby
Söndag 14:00
Spel: 1
Ett stekhett och närmast slutsålt Stockholmsderby väntar på söndagseftermiddagen. AIK vägrar förlora under nye tränaren Thomassen och har sensationellt tagit sig upp i jakten på Europaplatser. Nu senast var man rejält tillbakapressade borta mot Sirius, men en utskällning i halvtidspausen gjorde att laget kom ut som pånyttfött och gjorde 1-0 vilket även blev slutresultatet. Sirius hade gott om lägen men uppoffrande försvarsspel och en formstark Nordfeldt i kassen höll ytterligare en nolla. AIK har vunnit sju av sina åtta senaste matcher i Allsvenskan och hållit fyra raka nollor. Formen är kanon och hemma på nationalarenan i Solna kommer gräset som vanligt vara dåligt och det passar AIK klart bättre än Bajen, som är ett mer spelande lag och som oftast är beroende av att spelet flyter för att vara bra i en match.
Hammarby kommer hit i god form och är trea i tabellen, två pinnar före AIK och en bakom Djurgården. Så det är ett race om Europa för alla storklubbar i Stockholm. En spännande höst men just här tror jag att AIK är vassare i kraft av hemmaplan och att de kan få matchbilden som de gillar på svårspelat gräs!

Gais helt enkelt bättre

Match 2
IFK Göteborg - Gais
Måndag 19:00
Spel: 2

IFK Göteborg hade ett guldläge att skjuta sig närmare ett nytt kontrakt. Men misslyckades, igen. Trots ledning mot Västerås borta och att man var klart, klart bättre fram till sitt ledningsmål föll man tillbaka och VSK kunde både ta över och kvittera fullt rättvist. Ångesten är kännbar i Blåvittlägret och med sex matcher kvar av Allsvenskan är man alltså en pinne ovan kval och bara två pinnar på rätt sida om direkt nedflyttning...

Blåvitt borde ha kapacitet att klara det här men vi ska inte underskatta pressen och det mentala mörker som laget befinner sig i. Att möta Gais i det här läget... Ett Gais som bara fortsätter KÖRA och som dessutom otroligt nog har möjlighet att knipa en Europaplats. Det är inte ett drömläge som jag ser det. Gais är extremt välfungerande och kan sabba rejält för sin antagonist och återigen visa att det är nya kungar i staden. Gais körde över Djurgården med 3-0 senast, Gurra Lundgren går på vatten, och Ahl Holmström levererar mål framåt. Nej, det finns en klar chans att Blåvitt blir nollade i den här matchen.

 
Dubbeln med AIK + Gais att vinna får vi exklusivt till 8.00 pengarna hos Hajper ! Klicka på länkarna till Superboosten för att komma dit!

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip