Speltips: Under 2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365 .

Stoke mot Hull står på menyn när the Championship smygstartar redan under fredagen!

Hemmalaget Stoke kommer under veckan från ett avancemang i EFL-cup på straffar mot Fleetwood Town. Starten man fått på säsongen i allmänhet har varit väldigt upp och ner. Man står på 2 segrar och 3 förluster hittills i ligaspelet.
Tittar man på Stokes lag, och prestationerna hittills den här säsongen, är det inget lag som ska ha med någon topp att göra. Man har dock visat att man inte är helt oförmögna att vinna matcher, men det är definitivt inget lag jag vågar hålla i handen speciellt ofta den här säsongen.

Desto jämnare, men trots det sämre, har Hull varit hittills den här säsongen. Man står fortfarande utan seger efter 5 spelade omgångar den här säsongen. Man öppnade säsongen med 3 raka kryss, men står nu med 2 raka förluster i ryggen mot Leeds och Sheffield United.
Det har inte varit några storförluster hittills den här säsongen. Något som dock lyst med sin frånvaro hittills är målskyttet. Man är mållösa i de 3 senaste matcherna och har endast lyckats peta in 2 mål på de första 5 omgångarna den här säsongen.

Målsnålt

Kräftgången för Hull har som sagt varit REJÄL hittills, men ska vi vara ärliga har inte Stoke imponerat heller. Den som imponerat mest är kanske Viktor Johansson i målet som har räddat ett par poäng redan nu.

I en match mellan två lag som letar efter form tror jag man är mer rädda för att förlora än något annat.
Jag tycker heller inte att kvalitén i något av lagen har med den övre halvan att göra när säsongen lider mot sitt slut, utan tror på en rätt tillknäppt historia på bet365 Stadium.

Underspelet är varken speciellt glamoröst eller roligt, men jag tycker mycket pekar mot det här. Hull har som sagt haft väldigt svårt med målskyttet hittills, och det har heller inte sprutats in mål från hemmalaget Stoke.
Skulle jag behöva välja sida blir det Stoke, men jag väljer att kliva in på under 2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip