Vi bränner av två spel i det här inlägget, bägge spelas inatt.

Sportivo Trindense - Nacional Potosi, avspark 02:00 Copa Sudamericana
Paraguyanska Sportivo Trindense är ett svajjigt och anfallsglatt lag. Ja, de läcker rejält i ligan, men de gör också en del mål framåt. Tyvärr för deras del har de inte haft marginalerna med sig trots att de ligger i överkant vad kommer till förväntade mål och skapade chanser.

Ja, de har 6 raka förlust i bagaget, men mittenlag i Sydamerika har oerhört svårt att hantera ligaspelet samtidigt som de deltar i kontinentala cuper. Trupperna saknar bredd och tränarna har ofta svårt att ställa ut kompetenta elvor match efter match. Titta bara på motståndaren Nacional Potosi som trots en avsevärt bättre ligaplacering också radat upp förluster på löpande band (4).

Faktum är att Nacional Potosi spelar i kontinentens kanske sämsta liga. De spelar på en OTROLIG höjd och är således klappkassa på normal höjd, alltså på bortaplan.

Ett odds på 1.80+ på -1 AH lina på ett paraguayanskt lag mot ett rent höghöjdslag från Bolivia är alltid intressant och backas med 1 unit till 1.84 hos Unibet . Även ett överspel är intressant här och jag spelar därför Ö 2.75 @ 1.93 med lillpengen (0.5U9 hos bet365 .

Klappkassa Caracas

Caracas - Rosario Central. Copa Libertadores, avspark 00:00
Venezuelanska Caracas är Venezuelas mest framgångsrika lag. De har flest ligatitlar och är ständigt inblandade i titelracet. Årets Caracas ser svagare ut än vad de gjort på väldigt länge och innehar just nu elva (av 14) i venezuelanska Primeran efter 13 spelade omgångar.

Haveriet har fortsatt även i Copa Libertadores där de rentav varit laget som presterat allra, allra sämst. 2 spelade matcher, 2 förluster och en målskillnad på 1-9, YIKES!

Problemet är att Caracas inför säsongen tappat ett par nyckelspelare i försvaret men också sina två bästa målskyttar. In har förvisso tidigare målvaktstalangen Wuilker Fariñez kommit, men det väger knappast upp till dem tunga spelartappen.

Inatt ställs de mot Rosario Central från Argentina. Rosario Central vann argentinska cupen ifjol och till skillnad från Caracas så har de förstärkt inför Copa Libertadores och ser starkare ut än i fjol. De ligger förvisso långt ner i tabellen med, men det är en stor stor skillnad på att ligga långt ner i starka argentinska ligan vs långt ner i venezuelanska ligan som på sin höjd har 2-3 kompetenta lag.

Rosario Central seger spelas till 1.94 hos Unibet .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip