Spanien har allt i egna händer medan Serbien behöver en trea för att blanda sig i toppstriden. Här är mitt speltips. 

NATIONS LEAGUE A - GRUPP 4
1. Spanien 3 2 1 0 5:1 4 7
2. Denmark 3 2 0 1 4:1 3 6
3. Serbia 3 1 1 1 2:2 0 4
4. Switzerland 3 0 0 3 1:8 -7 0

Serbien - Spanien 0-0 
Schweiz - Spanien 1-4
Spanien - Danmark 1-0 

Serbien - Spanien 0-0 
Danmark - Serbien 2-0
Serbien - Schweiz 2-0 

Preliminära elvor (Whoscored)

Spanien (4-3-3) Raya - Porro, Vivian, Laporte, Cucurella - Pedri, Zubimendi, Ruiz - Oyarzabal, Morata, Baena 

Saknar: Yamal 

Serbien (3-4-2-1) Rajkovic - Erakovic, Milenkovic, Pavlovic - Nedeljkovic, Maksimovic, Grujic, Birmancevic - Lukic, Samardzic - Mitrovic 

Saknar: Zivkovic

Spanien nöter ned Serbien

Ett spanskt landslag utan Yamal, Rodri och Carvajal är förstås något sämre än ett Spanien med alla dessa gubbar. Det ska vi ha med oss. Men jag tror ändå att de tillresta serberna kommer att få det svettigt ikväll på Estadio Nuevo Arceangel i Cordoba. Serbien slog visserligen Schweiz sist men när jag jämför spelare för spelare och lagens olika styrkor och svagheter så kan jag inte landa i något annat än att Spanien har klar favör. Trots avbräcken. 

Däremot är det inte säkert att det blir en skrattmatch och stora siffror. Serbien har ändå hållit rätt så tätt bakåt i de tre inledande matcherna. Man höll nollan hemma i premiären mot Spanien (0-0), föll sedan med 2-0 borta mot Danmark och därefter slog man alltså gruppjumbon Schweiz. Man ska aldrig räkna ut ett lag med spelare som Mitrovic på topp men jämfört med Spaniens elva så är det ändå stor skillnad i min bok. Jag ser framför mig stor spansk dominans i bollinnehav och kvalitet framåt. Segern satt ganska långt inne mot Danmark men nu har man chans att slipa på detaljerna i ännu en hemmamatch. 

SPELTIPS

Jag spelar en Betbuilder med Spanien och under 3.5 mål till 1.86 hos X3000 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip