DIF reser till Uppsala på söndagen.
Mitt speltips: Sirius att ha över 4,5 hörnor. 

Lurig match att förutspå vinnare i tycker jag. Djurgården är mitt i Europadubblering och kommer från en hädisk derbyinsats. Men jag har stor respekt för DIFs förmåga att vinna matcher, så jag blir inte förvånad om de tar tre poäng här. 

Men spelmässigt tycker jag det borde gå att förutspå hur det kommer se ut. För DIF är som sagt mitt i kvalspel, 1-0 hemma mot Maribor senast gör att det verkligen lever inför returen. Ett gruppspel skulle kunna rädda en allsvnsk säsong som i nuläget känns som halvmisslyckad. Gjorde bara tre byten mot Maribor och antagligen blir det lite mer rotation här. Borgar för att DIF knappast kommer dominera matchbilden här, Sirius kommer ha en del att säga till om.

Spelsuget Sirius?

Sirius har haft fem eller fler hörnor i fem raka allsvenska matcher. Det inkluderar dubbelmöte med Malmö FF där Sirius skapade 15 hörnor över två matcher. Även klarat fem eller fler hörnor i majoriteten av matcherna över hela säsongen. Inklusive mot Djurgården på Tele2 i våras. 

Lär vara ett riktigt inspirerat hemmalag i matchen. De har allt att vinna, har rätt så bra form och möter ett storlag som nyligen värvat lagets kapten. Borde vara som bålgetingar här och extremt sugna på att få ett resultat här. 

Är ett offensivt lag under Mattiasson och räknar att de vill vinna på egen skicklighet här snarare än parkera bussen och stå lågt. Ligger så pass bra till i tabellen också att de kan sikta uppåt snarare än att agera fegt. 

Mot ett slitet (?) och roterande (?) Djurgården tror jag Sirius kommer ha en hel del att säga till om. Fem hörnor känns som klart bra chans att de löser över 90 minuter.

This is the stats tab
This is the post tip