Speltips: Asian under 3 mål till 1.65 hos Pinnacle

__________________________

Återigen dags för veckoomgång i Allsvenskan och det är ett AIK som haft ett intensivare spelschema som återigen ska göra sig redo för en bortamatch. Medan hemmalaget Sirius fått vila en vecka och nu har laddat batterierna för en ny hemmaseger. I tabellen befinner sig AIK i skrivande stund på femte plats medan Sirius är på åttonde plats med en match mindre spelad. 


Sirius
Senaste match: Sirius - BP 3 - 2
xG: 2.57 - 0.69
Skott/skott på mål: 22/9 - 8/2
Possession(%): 59 - 41
Hörnor: 5 - 8
Fantastiskt fina anfall till Sirius mål man gör i matchen. De slår igenom linjer och kommer förbi BP:s mittfält gång på gång. Med lite mer effektivitet kunde det ha blivit två mål till så offensiven var det verkligen inget fel på. Sirius vinner rättvist och BP hade inte mycket att säga till om. 


AIK
Senaste match: Kalmar - AIK 0 - 1
xG: 0.50 - 0.83
Skott/skott på mål: 10/3 - 11/4
Possession(%): 54 - 46
Hörnor: 4 - 4
Som förväntat skulle AIK spela riskminimerat och stänga igen butiken så som man har gjort den senaste tiden - vilket tycks fungera bra med identiteten som AIK har. Hemmalaget försökte väcka igång med fem byten i andra halvlek där man också får ett öppet läge som ska vara mål alla dagar i veckan. Gnaget håller dock ut och går segrande i en match som kunde slutat hursomhelst. 


Läget hos Sirius?
- Mycket positivt och har i stort sett alla tillgängliga. 


Läget hos AIK?
- Dystert besked för Taha Ayari som dragit korsbandet. Har fortsatt ett par långtidsskador där Besirovic och Ellingsen är närmast tillbaka, men frågan är om det ens är lägligt att de kommer till spela denna säsong…


Gnaget fortsätter stänga igen matcherna med sin defensiv

Det brukar alltid vara jämna matcher mellan lagen där Sirius alltid är att räkna med, däremot har det varit bortaspelet i år som fungerat bäst för Sirius. Nu är i alla fall tillgängligheten betydligt bättre då Salech är tillbaka på allvar, medan Jocke Persson är stekhet medan Heier och Milleskog också presterar. Det finns med andra ord en stark offensiv och man har också näst bäst form i Allsvenskan sett till de fem senaste matcherna. På besök kommer AIK som har bäst form i serien där nollan hålls intakt för det mesta och Thomassen räknar hem uddamålssegrar på uddamålssegrar. Det är inget snack om saken att det är svårt att bräcka en fembackslinje med Edh - Tiedemann - Papagiannopoulos - Milosevic - Thychosen samt en Nordfeldt i mål som hittat formen. Laget känns mer och mer komplett sett till rollerna på planen och nu handlar det om att skapa ännu fler målchanser. Tycker att oddset på förhand känns rimliga när det gäller 1X2 och det kommer att vara ett lågt AIK som har stor respekt för hemmalagets offensiv och dess omställningar. Defensiven är otroligt stark hos AIK och det kommer inte bjudas på ytorna som Joakim Persson med fler vill åt. Underspelet lockar här i en jämn matchbild. 


Speltips: Asian under 3 mål till 1.65 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip