Speltips: 1X till 1.95 hos bet365 .

The Championship rullar vidare och vi riktar blickarna mot Hillsborough för mötet mellan Sheffield Wednesday och Leeds under fredagen!

Inte alls den starten på säsongen som bortalaget Leeds hade hoppats på efter att ha fallit på målsnöret förra säsongen. 3-3 mot Portsmouth i premiären, uttåg ur EFL-cup med klara 3-0 mot Middlesbrough och 0-0 senast mot West Bromwich i ligan.
Man har visserligen tappat ett par tunga namn under sommaren, men åtminstone trodde jag inte att man skulle börja säsongen såhär svagt. För tillfället känns det nästan som man är en Gnonto-försäljningen ifrån att sitta rejält i skiten.

Hemmalaget Sheffield Wednesday har börjat säsongen aningen bättre med 4-0 i premiären mot Plymouth, avancemang i EFL-cup mot Hull men en tung 4-0 torsk senast i ligan mot Sunderland.
Sheffield Wednesday förväntades väl inte vara med i någon toppstrid inför säsongen och det har nog inte förväntats, men hemma på Hillsborough kan man mycket väl bli svårslagna i första hela säsongen under tränare Danny Rohl.

Leeds letar fortsatt form

Jag tycker som sagt att Leeds ser väldigt svaga ut för tillfället. De tappen av spelare man åkte på under sommaren har haft en större inverkan än många trodde, inklusive mig. Jag tror fortsatt att Leeds kan bli att räkna med ju längre säsongen går, men en bortaresa till Hillsborough tror jag inte är matchen man hade velat ha just nu.

Jag tror som sagt att hemmalaget kan bli jobbiga att möta den här säsongen, och mot ett Leeds som ännu inte hittat fotfäste ger jag Sheffield Wednesday rätt goda möjligheter att göra match av detta.

Hade denna match spelats om två månader hade jag nog tänkt annorlunda, men jag har svårt att se bort från Leeds svaga form och ser en möjlighet till en lite skräll här. Det kan finnas värde i den raka hemmasegern till cirka 4.50 för den våghalsige, men jag håller mig till dubbelchansen som är Sheffield Wednesday eller oavgjort till 1.95 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip