Speltips: Sparta Prague asian -1,5 till 2.00 hos bet365 .

Shamrock Rovers Europa-äventyr fortsätter när man nu ställs mot Sparta Prague i nästa runda av Champions League-kvalet.

Efter att ha besegrat Vikingur Reykjavik med totalt 2-1 steppas motståndet upp både en och två nivåer.
Segern mot Vikingur i förra rundan var inte riktigt så komfortabel som man hade hoppats på, och det kommer krävas bättre prestationer om man vill ha en chans mot detta Sparta Prague som precis sparkat igång sin ligasäsong.

Sparta Prague har som sagt precis dragit igång sin säsong efter ett sommaruppehåll där man träningsspelat en hel del, till exempel mot AIK.
Jag såg matchen mot AIK och det var då ett b-betonat Sparta Prague som spelade brallorna av AIK, vilket visar på att det är ett bra lag vi har att göra med.
Man startade ligasäsongen med att besegra Pardubice med 2-1 på hemmaplan, så en fin start på säsongen för tjeckerna.

Ett par nivåer upp

Shamrock Rovers insats i hemmamötet mot Vikingur lär man inte vara speciellt nöjda med. Det ska även tilläggas att Vikingur brände en straff 8 minuter in i tilläggstiden i det mötet, så man kom undan med blotta förskräckelsen mot ett lag från Island.

Nu ställs man mot ett betydligt mycket bättre motstånd än Vikingur, och då tror jag man får det tufft.
Shamrock har även en rätt tuff säsong hemma på Irland. Man förväntas vara med och slåss om ligatiteln varje år där borta, men har i år inte alls kommit i närheten av det vilket får ses som en besvikelse, men också ett tecken på att denna upplaga av Shamrock Rovers kanske inte är riktigt lika bra som vanligt.

Sparta Prague har som sagt endast spelat en tävlingsmatch på ett bra tag, men man är i grunden ett par nivåer bättre än Shamrock utan att vara i fullständig matchform.
Man har spelare som var iväg och spelade EM med Tjeckien, och när man mötte AIK för några veckor sedan i en träningsmatch spelade deras B-lag som sagt skjortan av AIK, och då bör AIK nog vara på minst samma nivå som Shamrock Rovers.

Jag tror tyvärr inte Shamrock har mycket att säga till om här, trots hemmaplan, och jag väljer därför att spela Sparta Prague asian -1,5 till 2.00 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip