Speltips: Asian under 3 mål till 1.70 hos bet365

_________________________________

Toppmöte i Superettan när serieledarna Degerfors ska ta sig an Sandviken som haft en riktigt bra säsong och absolut är med i kampen om avancemanget. Formmässigt är gästerna bäst i Superettan med fyra vinster i rad. För Sandvikens del har man tagit något steg tillbaka med två missräkningar i rad mot Skövde AIK och nu senast Örebro SK. 


Sandviken
Senaste match: Örebro - Sandviken 1-0
Skott/skott på mål: 6/3 - 14/5
Possession(%): 36 - 64
Hörnor: 6 - 2
Ett Sandviken som vanligt skapade mycket målchanser men bollen ville helt enkelt inte in. Hade två skott i ribban, en kvittering som var avblåst för offside. Dessutom en cykelspark av Smajlovic som var nära att gå in i mål. Men Örebro höll ut och gör även en jätteräddning det sista som händer. Surt för Sandviken som hade behövt få en seger i den här matchen för att hamna på rätt spår och inte hamnar för många poäng bakom. 


Degerfors
Senaste match: Degerfors - Gefle 1-0
Skott/skott på mål: 21/9 - 9/5
Possession(%): 45 - 55
Hörnor: 12 - 6
Degerfors var tunga matchen igenom och skapade mycket målchanser mot Gefle däremot stack gästerna upp stundtals och skapade flera öppna målchanser. Däremot var det inget tvivel om att hemmalaget skulle vara närmast segern och det var en otroligt bra forcering man gör men det skulle ändå dröja till sista sekunden då Fisic gör 1-0 på sin första bolltouch. Rysningar och ett mål som möjligtvis betyder avancemang?!


- Inga nya skador eller avstängningar som är rapporterade i veckan.

Spännande möte på det nya konstgräset

Går inte direkt att säga att Sandviken har nått sin topp och att man nu är på väg utför eftersom lagets prestationer är otroligt höga . Matcherna på sistone som har blivit poängtapp är matcher där man generellt sett tar tre poäng och där man faktiskt skapar väldigt många chanser. Det är ett riktigt bra lag vi har att göra med och speciellt på konstgräs har många lag problem när de möter Sandviken. Nu kommer ett lite mer tungt Degerfors på besök som börjar se ut som det där klassiska laget som generellt sett gör avancemang från Superettan, man har börjat sätta defensiven mer och mer och kan skapa chanser ur det tomma intet. Dessutom har man spetskvaliteten i sitt anfallspar. Degerfors har fått en helt annan stabilitet med Moros Gracia och Gravius som verkligen förstärker och lugnar ner spelet. Nu kommer man åka till Sandviken och fortsätta att sätta defensiven främst och säkerligen nöja sig med en poäng i en tuff bortamatch. Svårt att sia en vinnare här när Sandviken är ett otroligt starkt hemmalag och nu har man dessutom ett nytt konstgräs vilket ska bli roligt att se jämförelsen i spelet med den förra som var totalt urusel. Är däremot inne på att Degerfors försöker stänga ner här och det blir en match av defensivare karaktär när viktiga poäng står på spel. 

Speltips: Asian under 3 mål till 1.70 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip