Nykomlingen Salernitana får tuffast möjliga besök på Stadio Arechi. De regerande mästarna, Inter, tillika tabellettan, gästar dem i den italienska Serie A. Egentligen talar inget för att Salernitana, som är tabelljumbon, ska klara av att ta några som helst poäng. Dock är allt möjligt på hemmaplan, när det kommer till de italienska lagen. I alla fall behöver det inte bli någon större utklassning.

Den första säsongen, efter så många års frånvaro, i Serie A har ännu inte varit lyckad. Alla lag i ligan snittar minst ett mål per match. Salernitana har nätat 11 gånger efter 17 omgångar. Klart sämst. Det har bara blivit ett mål, som kom i bottenmötet mot Cagliari, på de åtta senaste tävlingsmatcherna. Dock har de klarat av att hålla tätt ett par gånger mot storlagen. Mot Napoli blev det bara en 0 - 1 förlust. Mot Juventus och AC Milan blev det 0 - 2. Större förlustsiffror än så behöver det inte heller blir mot Inter.

Visst har Inter varit bäst i Italien när det kommer till att hamna i målprotokollet. Med Edin Dzeko och Lautaro Martinez, i högform, är de farliga i den sista tredjedelen. Att näta 43 gånger på 17 omgångar säger det mesta. Bakom sig har de en 4 - 0 seger över Cagliari, som dock kom på San Siro. På bortagräs är det inte lika stora siffror. De fyra senaste bortamatcherna har slutat med 3 mål som mest. Försvaret har också varit urstarkt och inte släppt in något mål under de fyra senaste omgångar i Serie A.

Salernitanas enda chans till poäng är att försöka försvara sig bra, då anfallspelet är uddlöst. Inter har spelat många matcher på kort tid. Att de ska fortsätta spraya in mål behöver inte bli fallet hela tiden. Linan på 3,5 mål är högt satt. Viktiga poäng står på spel - både för Salernitana som vill ta sig upp ur bottenzonen samt för Inter som vill behålla tabelledningen före AC Milan.

Därmed lägger jag ett spel på att det blir som mest tre mål i denna Serie A match mellan Salernitana och mästarna Inter.

Speltips Salernitana - Inter:
Under 3,5 mål. Odds 1.72 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Salernitana:
Vid Belec, Luca Ranieri, Luka Bogdan, Norbert Gyomber, Frederic Veseli, Joel Chukwuma Obi, Grigoris Kastanos, Lassana Coulibaly, Wajdi Kechrida, Franck Ribery & Simy Nwankwo.

Preliminär startelva - Inter:
Samir Handanovic, Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Ivan Perisic, Edin Dzeko & Lautaro Martinez.
---

TV:Helgens bästa tips på Rekatochklart!




This is the stats tab
This is the post tip