Speltips: Real Madrid att vinna med minst tre mål med insatsen åter om det blir vinst med två mål.

Lördagens kvällsunderhållning hämtas från Estadio Santiago Bernabéu där Real Madrid och Espanyol ska mäta sina krafter.

Real Madrid är så här långt in på säsongen obesegrade. Vann Super Cupen mot Atalanta i början av Augusti och i ligan har det blivit tre vinster och två oavgjorda matcher. Hade Champions League på spelschemat i tisdags och kunde då efter viss möda i framför allt första halvlek besegra Stuttgart med 3-1. Båda offensiva nyförvärven Kylian Mbappe och Endrick kom med i målprotokollet. Även Antonio Rudiger som knoppade in en hörna blev målgörare i matchen.

I ligan har det så här långt blivit rätt målsnåla tillställningar, men vi väntar bara på att det ska explodera framåt för Los Blancos med spelare som de nämnda Mbappe & Endrick samt dennes brassekollegor Vinicius Junior och Rodrygo. Speciellt nu när Jude Bellingham är tillbaka och även Aurelien Tchouameni är fit efter skada. Får inte heller glömma gamle Luka Modric som inte alltid startar nu mera men gör ett fint jobb när han får speltid.

I backlinjen mot Stuttgart var Eder Militao petat senast, men kom in i halvtid. Lite surt när man hade honom att dra på sig minst två frisparkar så han hann bara med en i sin halvlek. Här lär han åter vara en startman på bekostnad av Lucas Vazquez.

Skadorna på David Alaba, Eduardo Camavinga, Dani Ceballos och Brahim Diaz består men inga nya avbräck för tränare Carlo Ancelotti.

Lossnar det framåt för Real här?

Espanyol slutade fyra förra säsongen men det var i La Liga 2. Tog sig sedan upp till högsta serien via play-off. Sporting Gijon och Real Oviedo var lagen som besegrades av Manolo González bygge.

Efter en trevande inledning på säsongen med 0-1 torskar mot Valladolid och Real Sociedad har man börjat växa in i La Liga kostymen. 0-0 borta mot Atletico Madrid och sedan två hemmavinster, 2-1 mot Vallecano och senast 3-2 mot Alaves. Anfallaren Javi Puado saknar så klart sin radarpartner från förra säsongen, Martin Braithwaite, men fixade biffen helt på egen hand senast då han gjorde hattrick. Nye Tottenham-lånet Alejo Veliz målade näst senast mot Vallecano och är i våra ögon den som Puado bör få som sällskap på topp.

Nu tror jag inte det blir supermycket uträttat framåt från Espanyols sida, utan man får helt enkel hoppas på samma resultat som senast man var på besök i huvudstaden.

Skadan på Fernando Calero kom "lägligt" då mittbackskollegan Leandro Cabrera i sin tur precis blev kvitt sin skada och kunde ta Caleros plats senast. Mittfältaren Edu Exposito borta sedan tidigare.

Tror att det kan lossna här för hemmalaget målmässigt med klassen som finns i de offensiva leden. Som sagt 3-0 mot Valladolid som väl är snäppet bättre än Espanyol och 2-0 mot Betis som ÄR ett bättre lag. Att Real spelade Champions League i veckan bör inte påverka så mycket då det dels var på hemmaplan och dessutom så var det i tisdags så gott om tid att träna, vila och ladda om. Spelet som läggs är följande:

Real att vinna med tre mål eller fler. Blir det "bara" vinst med två mål så får vi pengarna tillbaka.

This is the stats tab
This is the post tip