Real Madrid:
Inledde Champions League-spelet med nästintill tuffast möjliga motstånd i form av Chelsea på bortaplan. Offensivt skickliga Real var med i matchen och skapade en hel del chanser, men föll till slut med uddamålet, 2-3, i en femmålsthriller. Återkomsten till ligalunken symboliserades dessvärre inte av någon återkomst till segerspåret för Real, som kryssade hemma mot Atlético Madrid, 1-1, i derbyt.

Real är klar och tydlig andrafavorit bakom Chelsea i gruppen och ska vara ett starkare lag än både Celtic och FC Twente. Dock är Real Madrid inte ett Barcelona som sveper förbi sina motståndare med sex, sju eller åtta måls marginal i match efter match. Med resultatraden 5-1-0 i ligaspelet har Real ändå målskillnaden 16-2, att jämföra med Barcelonas 32-4 i ligan, så det har varit långt ifrån någon utskåpning i match efter match även om det så klart är ett lag med mål i sig och offensiv kapacitet i mängder med stjärnor som Athanea Del Castillo, Alba Redondo, Caroline Weir och Linda Caicedo, för att nämna några.

Celtic, med svenska Elena Sadiku på tränarbänken, har haft en lite hackig inledning på skotska Premier League och återfinns först på femte plats i tabellen. I söndags föll Celtic tungt borta mot Hearts, 0-1, och de regerande mästarna lyckades således inte studsa tillbaka från besvikelsen i Champions League, när man föll med 2-0 hemma mot FC Twente. Nu väntar ännu tuffare motstånd och det lär bli tufft för Celtic och Sadiku här.

Celtic får svårt att hänga med Reals offensiv

Oddsen på raka ettan är så låga att det inte ens är spelbart här, även om jag tror Real Madrid kommer vinna det här med ett par bollars marginal mot ett klart svagare Celtic. Real Madrid Över 3.5 mål kan testas till 1,77 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip