Real Madrid är på jakt efter sin elfte raka seger, i alla tävlingar, när de tar emot Cadiz på Santiago Bernabeu i La Liga. Efter en fantastisk första halva av säsongen leder Real Madrid tabellen med åtta poäng före Sevilla - som har en match mindre spelad. De tre senaste möten har vunnits med 2 - 0 över betydligt starkare motstånd än Cadiz, som ligger på en nedflyttningsplats.

När det återstår 21 omgångar av La Liga erbjuder spelbolag 1.10 i odds på att Real Madrid vinner La Liga. Det säger allt.

Real Madrid har varit magiska och är det fortsatt. I La Liga har de varit totalt överlägsna och nätat 39 gånger under 17 omgångar. De unga brassarna Vinicius Junior, med 10 ligamål och Eder Militao i mittlåset har varit i världsklass. Likaså skytteligaledaren Karim Benzema, med 13 mål och 7 assister. Alexander Isaks Real Sociedad, Serie A mästarna Inter och La Liga mästarna Atletico Madrid har samliga slagits med siffrorna 2 - 0 under de tre senaste matcher. Liknande siffror bör det bli mot Cadiz också.

Cadiz har haft svårt att upprepa succén från förra säsongen, där de kom på en tolfte plats i tabellen. Spelet har varit inkonsekvent, minst sagt. Det har blivit två segrar, sju kryss och åtta förluster, vilket ger 13 poäng. Därmed är de involverade i bottenstriden. Även om det blev delad pott mot Granada senast har Cadiz en formsvacka. Innan dess blev det tre raka förluster mot Getafe med 0 - 4, Atletico Madrid med 1 - 4 och Elche med 1 - 3. Att släppa in så många mål är förfärligt. Försvaret läcker in mål.

I Real Madrid har det varit ett Covid 19 utbrott där Rodrygo, Marcelo, Marco Asensio, Andriy Lunin och Gareth Bale sitter i karantän. Luka Modric har också gjort det men under veckan testats negativt och återvänt till träningen. Även utan Modric, som är i högform, ska inte Real Madrid ha några bekymmer att slå Cadiz. Gästerna själva har avbräck i Jose Mari, Jon Ander Garrido och Isaac Carcelen, som är i sjukstugan. Samt att Salvi Sanchez blev utvisad senast och därmed avstängd till detta möte.

Trots Corona bekymmer i Real Madrid är truppen stark nog för att slå formlösa Cadiz. På hemmaplan brukar det blir stora segrar. Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Real Madrid vinner, för fjärde gången, med fler än ett mål i marginal.

Speltips Real Madrid - Cadiz:
1 asian -1,5 (samma som Real Madrid -1,5 mål) - odds 1.71 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Lucas Vazquez, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Toni Kroos, Carlos Casemiro, Eduardo Camavinga, Eden Hazard, Luka Jovic & Vinicius Junior.

Preliminär startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Carlos Akapo, Fali, Juan Cala, Alfonso Espino, Tomas Alarcon, Ivan Alejo, Jens Jönsson, Alex Fernandez, Santiago Arzamendia & Anthony Lozano.
---

This is the stats tab
This is the post tip