På Estadio de Vallecas tar den nya jumbon Rayo Vallecano emot Real Madrid i den spanska La Liga. Hemmalaget krigar för överlevnad och ännu finns det chans att klara sig kvar i högsta ligan. Fast då måste segrarna komma och framför allt mål göras. Rayo Vallecano har en utsatt situation där de måste gå till anfall och göra mål, vilket gör de extremt sårbara i defensiven och när Real Madrid står på andra sidan, där spelarna måste visa att de vill vara kvar i truppen nästa säsong, kan detta bli ett målkalas.

Marknaden har Real Madrid som favoriter till cirka 1,45 i odds - vilket är korrekt i mitt tycke. Real Madrid bör vinna detta möte minst två gånger på tre försök. Vi ska dock inte stänga helt Rayo Vallecanos chanser till att plocka poäng och att göra mål i matchen. På hemmaplan har de nyligen besegrat Valencia. Tillbaka efter avstängning får de lagets skyttekund, Raul de Tomas, 14 mål på 30 matcher. Han är en nyckelspelare i offensiven, som också vill visa för Zidane att han är att räkna med.

Anledningen till detta är för att Madrid-födde Raul de Tomas är utlånad från just Real Madrid. Så vi kan räkna med att han kommer att ge allt för att visa framfötterna och kämpa om en plats - i Real Madrid till nästa säsong. Samma sak gäller fortfarande för hela Real Madrid truppen, för övrigt. De gjorde ingen vidare insats borta mot Getafe i Valencia, där matchen slutade mållöst, men det är en helt annan sak att spela mot Rayo Vallecano, som kommer att lämna stora ytor i sina attacker.

När Rayo Vallecano var tvungna att attackera borta mot Sevilla i den senaste matchen blev det hela fem mål bakåt. Detta visar hur sårbara Rayo Vallecano är när det väl går dåligt, så en lina på över 3,5 mål i matchen kan Real Madrid själva täcka om Rayo Vallecano spelar samma försvarsspel som i Sevilla. Dock räknar jag med att Rayo Vallecano gör något mål själv i jakten på poäng och försök att klara sig kvar i La Liga. Så marknaden ska inte erbjuda över dubbla pengar på denna lina.

Så när det erbjuds hela 2,18 på att vi ska få se minst fyra mål i denna offensiva drabbning finner jag ett stort värde i oddset.

Själva oddset 2,18 på att det blir över 3,5 mål i matchen finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Rayo Vallecano:
Alberto Garcia, Alex Moreno, Bebe, Alejandro Galvez, Javi Guerra, Adri Embarba, Tito, Uche, Mario Suarez, Jose Pozo & Abdoulaye Ba.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Marcelo, Jesus Vallejo, Raphael Varane, Dani Carvajal, Toni Kroos, Marcos Llorente, Luka Modric, Dani Ceballos, Mariano Diaz & Gareth Bale.
---

This is the stats tab
This is the post tip