Speltips: Qarabag rak seger till 1.90 hos bet365 .

Malmö ger sig iväg till Azerbajdzjan för att ställas mot Qarabag i Europa League!

Seriesegern hemma i Allsvenskan känns i princip säkrad för Malmö FF. Efter en lite trögare period med tre kryss på fyra matcher står man nu med två raka vinster och FEM raka hållna nollor i Allsvenskan.
Fokuset vrids nu om till Europa League, där man öppnade turneringen med att förlora klart på hemmaplan mot Rangers med 2-0. Man klev ut på Eleda Stadion och gjorde en extremt svag insats i den matchen, egentligen från start till mål, vilket jag inte såg komma.

Senast kommer man från en fin prestation mot Mjällby som besegrades med 2-0 på hemmaplan. 2-0 var resultatet redan i paus och trots att Mjällby skapade lite halvchanser kändes det aldrig riktigt som någon fara på torpet.

Qarabag leder den inhemska ligan för tillfället efter sju spelade matcher. Man står på sex segrar och en förlust hittills i ligan, men åkte på en tung förlust mot Tottenham i öppningsmatchen av Europa League.

Det var en match mot Tottenham som man faktiskt fick lite av en gratisbiljett in i, efter att Tottenham åkt på ett rött kort redan efter dryga 10 minuter. Det hjälpte dock föga, utan Tottenham med 10 spelare blev för starka trots det.

Malmö får det tufft

Jag tror tyvärr att Malmö får det rätt tufft borta i Azerbajdzjan. Qarabags prestation ser ju såklart dålig ut när man tittat på resultatet och att man spelade med en man mer nästan hela matchen, men jag tycker faktiskt det fanns en hel del kvalité i det där laget som mycket väl hade kunnat straffa Tottenham med lite flyt.

Qarabag har som sagt gått starkt hittills hemma i den inhemska ligan.
Malmös bortafacit är heller inte superkul för tillfället. Man står utan vinst i de fyra senaste bortamatcherna i alla tävlingar, och där man även endast gjort 2 mål på dessa fyra bortamatcher.

Jag håller Qarabag som snäppet bättre än Malmö, och på hemmaplan tror jag man blir för starka. Rak seger på Qarabag testas till 1.90 hos bet365 !