Paris Saint-Germain:

PSG siktar på att studsa tillbaka från besvikelsen på Emirates Stadion, där man förlorade med 2-0 mot Arsenal senast. PSG toppar, som gott som i vanlig ordning, Ligue 1 med samma poäng som Monaco men har inlett säsongen lite svajigt, med deras mått mätt, med sex segrar och två kryss, och 25-8 i målskillnad. Gott om målglada matcher, alltså, och så var det även i helgen när PSG besegrade Sebastian Nanasis Strasbourg med 4-2. Fyra olika målskyttar för PSG, som har gott om hot även utan Kylian Mbappé, men Luis Enriques gäng släpper också in en hel del mål.

Randal Kolo Muani missade helgens match, och är ett frågetecken även här med en lättare fotskada. I övrigt saknas Goncalo Ramos, Lucas Hernández och Presnel Kimpembe.

PSV Eindhoven:

Regerande Eredivisiemästarna toppar den nederländska ligan även den här säsongen efter en perfekt start med nio segrar på lika många försök med 29-6 i målskillnad. I Champions League-spelet har Peter Bosz gäng inlett med en 3-1-förlust mot Juventus och ett kryss, 1-1, hemma mot Sporting. Nu väntar tufft motstånd på nytt.

Bosz har ett rejält avbräck här i form av viktige mittfältaren Joey Veerman, som är ljumskskadad. Det är ett rejält avbräck för PSV, särskilt med tanke på att även Jerdy Schouten gick sönder i helgen. Så PSV får klara sig utan sina två mest defensiva och balanserade mittfältare, vilket knappast kommer göra Eidenhovenlaget mindre offensivt viktat. Därutöver saknas även Sergiño Dest och Hirving Lozano.

PSG studsar tillbaka

Jag förväntar mig att PSG studsar tillbaka här mot ett lätt skadedrabbat PSV, med några tunga avbräck. PSG är ett betydligt starkare lag och även om PSV gör det otroligt fint inhemskt så blir det här en rejält mycket tuffare utmaning för Bosz lag. PSV har dock mål i sig, särskilt med halva mittfältet borta, och PSG har också en förmåga att bjuda på målrika tillställningar. 1 & Över 2.5 mål finns till 1,86 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip