Speltips: Luton rak seger till 1.87 hos Pinnacle .

Plymouth och Luton smygstartar helgens Championship-omgång redan under fredagen på Home Park!

Efter en hemsk start på återtåget i Championship har Luton äntligen fått upp lite fart rent resultatmässigt. Två raka segrar mot Millwall och Sheffield Wednesday, där Carlton Morris blev matchvinnare med två mål sista kvarten efter att Sheffield Wednesday tagit ledningen första halvlek.

Luton klev in i säsongen som en av favoriterna att ta klivet upp igen efter degraderingen förra året men fick en hemsk start på säsongen med endast en poäng på de första fyra omgångarna. Nu har man dock alltså två raka segrar och lite vind i seglen

Plymouth har även de fått en seg start på säsongen. Endast en seger hittills den här säsongen i kombination med två kryss, resten förluster.
Att Plymouth skulle starta säsongen svagt var dock mer väntat än att Luton gjorde det. Plymouths lag står sig inte särskilt starkt den här säsongen och jag skulle bli mycket förvånad om man inte deltar i en bottenstrid när säsongen börjar lida mot sitt slut.
Man kommer senast från en 1-0 förlust mot West Bromwich på bortaplan, en match som dock rent spelmässigt var ganska jämn.

Luton fortsätter vinna

Jag håller som nämnt inte Plymouth speciellt högt den här säsongen, likt många andra. Den enda segern man tagit hittills den här säsongen kom mot Sunderland, där man avgjorde i den 96:e minuten av en match som kunde gått åt vilket håll som helst.
Plymouths chans i den här matchen kommer bli att försöka stå emot så länge som möjligt, då man faktiskt inte är kapabla att driva en match.

Lutons säsongsinledning var alldeles för svag, och man har faktiskt lyckats behålla stora delar av den trupp man hade förra året i Premier League.
Lagets två senaste segrar har inte varit några pang-tillställningar, långt ifrån. Det finns dock en tyngd och rutin i detta lag och när man fått lite luft under vingarna borde man vara att räkna med den här säsongen.

Plymouth ska vara för svaga för att kunna stå upp emot ett tippat topplag som även fått lite självförtroende. Jag väljer att lita på att Luton gör vad som krävs och vinner den här matchen till 1.87 hos Pinnacle !

This is the stats tab
This is the post tip