Parma:

Nykomlingen Parma har fått en solid inledning på återkomsten till den italienska fotbollens finrum. Parma har vunnit en, kryssat en och torskat än så här långt trots ett tufft spelschema. Senast var man på väg mot en imponerande seger borta mot Napoli efter ett tidigt straffmål från Ange-Yoan Bonny. Parma rasade dock samman i slutminuterna efter att Zion Suzuki fått syna det röda kortet med en kvart kvar och Napoli kunde vända matchen med två mål på tilläggstid signerade Romelu Lukaku och André Frank Zambo Anguissa. Dessförinnan besegrade man Milan, 2-1, och kryssade hemma mot Fiorentina, 1-1. Imponerande start från tränare Pecchias gäng.

Suzuki är avstängd här och på skadelistan återfinns Benedyczak, Estevez och Kowalski. Hernani kan vara tillbaka i truppen. Pontus Almqvist, på lån från Rostov, knackar också på dörren till startelvan.

Udinese:

Udinese har inlett säsongen starkt och står på sju poäng efter tre omgångar. Öppningskrysset borta mot Bologna, 1-1, följdes upp av en 2-1-seger mot Lazio – trots Hassane Kamaras utvisning i andra halvlek – och en 1-0-seger mot andra nykomlingen från Serie B, Como. Jesper Karlström har också fått en fin start och återfanns på mittfältet i startelvan mot både Lazio och Como.

Kamara är tillbaka från avstängning här, men i övrigt ser det ut att bli samma trupp som senast då endast långtidsskadade veteranen Alexis Sánchez.

Två lag som öppnat säsongen positivt

Parma har inlett säsongen starkt, trots tufft spelschema, och den klassiska klubben visar att man har all ambition att fortsätta vara ett lag hemmavarande i den italienska fotbollens finrum. Udinese har också börjat säsongen bra. Parma är favorit på hemmaplan, men jag tror det här kommer bli en jämn och oviss batalj. Båda lagen har gjort mål i fem av dessa lags sex inledande matcher. Båda lagen gör mål finns till 1,76 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip