Matchen är uppskjuten på grund av Covid 19.

---

På Stadio Toumbas i Thessaloniki tar PAOK emot Panetolikos i grekiska Superligan. Marknaden har PAOK som megafavoriter till seger. Allt annat vore en jätteskräll då det är stor klasskillnad mellan lagen. PAOK håller till i toppen, på en tredje plats. Panetolikos parkerar på den nedre halvan av tabellen. Då PAOK spelarna är i högform väntas det bli en ny komfortabel seger.

Halva säsongen är färdigspelad. PAOK har gjort det lysande. Totalt har det blivit 28 poäng efter 15 omgångar. Förvisso är det 13 poäng upp till tabellettan Olympiakos, som gör en magisk säsong. Formen är fin i PAOK lägret med tre raka segrar i ligaspelet. PAOK är det laget som har nätat flest gånger av alla, nämligen 31 mål. Snittet ligger på två mål per match. Jasmin Kurtic har stått för 9 av målen och Chuba Akpom har hittat nätmaskorna 4 gånger. Båda nätade i lagets senaste seger över Asteras Tripolis.

Panetolikos själva har en vass anfallare i Nikos Vergos, som har nätat 4 mål denna säsong. Dock är det uddlöst i övrigt. Det blir i snitt ett mål per match. Dock blir det också två insläppta mål per match i snitt. På hemmaplan krigar de till sig poäng. På bortaplan blir det i regel förluster - speciellt mot de bättre lagen. Då är de chanslösa. Så väntas det bli även när de gästar PAOK.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att PAOK inleder det nya året med att vinna med fler än ett mål i marginal.

Speltips PAOK - Panetolikos:
1 asian -1,5 (samma som PAOK -1,5 mål) - odds 1.85 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - PAOK:
Alexandros Paschalakis, Lefteris Lyratzis, Enea Mihaj, Jose Angel Crespo, Sidcley, Jasmin Kurtic, Theocharis Tsingaras, Andrija Zivkovic, Douglas Augusto, Diego Biseswar & Chuba Akpom.

Preliminär startelva - Panetolikos:
Nikolaos Melissas, Konstantinos Apostolakis, Alexandros Malis, Derek Cornelius, Diamantis Chouchoumis, Fabien Antunes, Helder Barbosa, Javier Mendoza, Deybi Flores, Frederico Duarte & Nikolaos Vergos.
---

This is the stats tab
This is the post tip