Speltips: Pafos rak seger till 2.15 hos bet365 .
—-
Returmöte för Elfsborg i Europa League-kvalet!

En stark 3-0 seger inkasserades hemma på Borås Arena förra veckan och nu handlar det bara om att åka till Cypern och göra klart jobbet.
Efter 3-0 segern förra veckan har man även hunnit med en av Allsvenskans galnaste matcher de här säsongen. 3-2 låg man under med i minut 89 mot Häcken i lördags. Slutresultat? 5-3 i boråsarnas favör efter 3 mål på tilläggstid. Så något fel på självförtroendet lär det nog inte vara i Elfsborgslägret.

Pafos lär vara extremt missnöjda med resultatet och prestationen i det första mötet. Man är betydligt mycket bättre än man visade i den matchen, och nu handlar allt om att ge det chansen.
Man har inget att spara på, utan full fart framåt från minut ett, och kvalitén finns absolut för att slå Elfsborg. Om man kan göra det med tillräckligt mycket att är en annan fråga.

Blir det spännande trots allt?

Utifrån förutsättningarna lär Pafos vara laget som styr spelet och går för både segern och mål tidigt. Elfsborg lär hamna lägre i stunder, vilket inte behöver vara fel, men jag tycker mycket pekar på att Pafos vinner den här matchen.

Det är egentligen inte problem för Elfsborg att förlora den här matchen med uddamålet, det vore faktiskt ett rätt bra resultat.

Jag tror Pafos underskattas en aning på grund av resultatet i det första mötet, men det här laget har väldigt mycket kvalité. Man blir dock lidande av att man inte är i säsong för tillfället, vilket Elfsborg är.
Att man kan slå Elfsborg på hemmaplan trots det tvivlar jag dock inte på, sen får vi se om det räcker för att göra match av det här dubbelmötet.

Den raka segern på Pafos testas till 2.15 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip