Vi fortsätter med lite mer midweek-tacos i en förväntad 'toppmatch' som blivit, åtminstone just nu, något helt annat!

Champions Cup-segrarna Pachucas säsong so far kan kort och gott sammanfattas med ett ord: Fiasko!

Laget som jag en gång i tiden, inte allt för länge sedan, kallar för Mexicos Liverpool ser numera ut som Mexicos... Ja, något helt annat i brist på en vettig jämförelse :)

Det intensiva presspelet och de öppnande öppningarna sitter inte alls som de ska och det är dags att sätta rejäla frågetecken kring Guillermo Almadas gubbar.

Det fartglads och offensiva Pachuca ser numera oerhört uddlösa ut och de lyckas inte skapa några egentliga chanser längre. De kommer till nattens match med tre förluster och ett kryss på hemmaplan i ryggen. Bådar inte gott när motståndet stavas Toluca.

Obesegrade Toluca

Toluca å andra sidan kommer till matchen i toppform. De är fortsatt obesegrade i ligan och slog senast säsongens överraskningslag, Tijuana, med imponerande 4-0.

Toluca har sålt ett par viktiga spelare den senaste, bland annat Maxi Araujo och Meneses, men har alltså ersatt dessa på ett bra sätt. De värvade också inför säsongen strikern Paulinho som visat sig vara just det Toluca saknat den senaste tiden. 

Vidare så har tränare Renato Paiva, ännu en tränare som fick sitt stora genomslag i Independiente del Valle, vässat defensiven rejält hos en klubb som dem senaste åren gjort sig kända för att göra många mål framåt, men också läcka ordentligt bakåt.

Idag är Toluca ett komplett lag och min dark horse när vi snackar titelutmanare.

Visst är Pachuca svårspelade på hemmaplan, men med tanke på det de visat den senaste tiden så tycker jag att Toluca +0 @ 1.81 hos Pinnacle är ett bra spel. 1U i vanlig ordning.

Vamos!

This is the stats tab
This is the post tip