Speltips: Pachuca -0.25 asian handicap @ 1.98 1u Pinnacle , Båda lagen gör mål + ö 2.5 @ 1.93 1u hos X3000

Hemmalaget Pachuca är en av få klubbar i Liga MX som har visat prov på bra tålamod och som tror på kontinuitet när det kommer till tränare. Uruguayanen Guillermo Almada påbörjar sitt tredje år i klubben där han har gjort ett lysande jobb.

Pachuca har på senare år blivit mer av ett säljande lag som gör diverse spelarfynd lite då och då. De är inte på något sätt ett lag som investerar stora pengar i truppen, även om de inte agerar som en liten klubb heller. Med det i åtanke, och den stora spelaromsättningen som klubben vanligtvis har, så kan man inte begära mycket mer av Almada. Och det är också tack vare hans kontinuitet som laget klarar av att prestera på ungefär samma nivå oavsett vilka spelare som gått, förutsatt att det finns en stomme kvar.

Guillermo Almadas fotboll är en direkt sådan där Pachuca vanligtvis kommer till många avslut.

Pachuca har börjat säsongen på ett imponerande sätt och jag tycker att deras spel blir bättre och bättre för var match som går. Solmon Rondón har visat att gammal är äldst och står på 4 mål på lika många matcher. Rondons leverans har levlat upp Pachucas offensiv och han är ett klart vassare val än fjolårets Di Yorio.

Pachuca kommer till matchen med två raka segrar i ryggen i matcher som bjöd på mål i massor. 3-2 mot Tijuana blev tightare än vad det borde blivit och Pachuca visade på en otrolig matchdominans från minut 1.

En skugga av sitt forna jag?

Leons tidigare tränare Nicolas Larcamon lämnade i samband med lagets flopp i klubblags-VM. Visst låg mycket utav skulden på Larcamon, som inte vågade släppa lös sitt lag, men det var lite väl drastiskt att säga upp sig IMO.

Ersättare Bava, som ifjol gjorde stor succé i Liverpool de Montevideo, har inte lyckats få laget att nå samma höjder. Faktum är att deras underliggande siffror är bang average 2024. Eller, vi kan nästan kalla dem för rentav tråkiga då deras bollinnehav just nu inte leder till speciellt underhållande matcher.

Med allt högre och högre kritik från supporterled är det i hög tid för Bava att släppa på bromsarna en aning. Även om man ska vara true till sin spelidé så vill jag tro att han börjar känna av pressen på att prestera bättre offensivt. Illa tvungen ska sägas då målvakten Cota varit iskall 2024 och räddar knappt ett enda skott nu för tiden.

Pachuca kommer från 3 raka matcher med mål i massor och detsamma kan sägas om Leon som trots få släppta chanser läckt rejält!

Jag vill tro att Pachucas raka spelstil kommer att fungera riktigt bra mot ett Leon som numera tappar boll i jobbiga lägen istället för att komma till avslut.

Pachuca -0.25 spelas till 2.01 hos Pinnacle
Även Båda lagen gör mål + över 2.5 mål spelas till 1.93 hos X3000 via deras bet builder.

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip