Toppmöte mellan två klassiska mexikanska klubblag.

På ena sidan har vi galna Pachuca som hittills gjort en säsong över förväntan. En stor del av äran ska givetvis tränaren Almeda ha, men även nyförvärvet har visat sig vara precis det Pachuca behövde! Ut gick den misslyckade satsningen Di Yorio, in kom den rutinerade strikern Salomon Rondon.

Salomon Rondon behövde ingen acklimatiseringsperiod utan venezuelanen gick rakt in i startelvan och började leverera mål på löpande band. Rondon har nu 8 mål på 13 starter i ligan och imponerande 7 mål på 5 i Champions Cup.

Pachuca bjuder ofta på sprakande matcher där de skapar många chanser framåt, men de släpper samtidigt också till relativt många chanser. Det är också därför som de är Liga Mxs målgladaste lag.

Club America i gungning

Storfavoriten Club America fick bara med sig 1-1 från match 1. Ett rätt så dåligt utgångsläge då Champions Cup, till skillnad från dem flesta turneringarna, fortfarande använder sig utav bortamålsregeln. Det innebär att Club America måste göra mål ja eller ja.

Club Americas sylvassa offensiv, med bl.a. Luis Quiñones, Diego Valdes och Henry Martin, och en matchbild som kräver ett offensivt lutat lag så finns det goda chanser att vi får se en episk semifinal.

Båda lagen gör mål + över 2.5 mål blir spelet här till 1.95 hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip