Speltips: Degerfors rak seger till 2.54 hos Quick Betting.

Söndag och ny match i Superettan där Östersund välkomnar Degerfors på besök till Jämtkraft Arena!

Degerfors fick upp farten rätt ordentligt innan uppehållet och gick 7 matcher obesegrade där man även vann 5 av dem. Man ligger just nu 3:a i tabellen, på samma poäng som 2:an Öster, där man jagar serieledande Landskrona.

Det var enligt mig ganska väntat att detta Degerfors skulle få fart på grejerna, och det har man verkligen fått. Både Dijan Vukojevic och Gustaf Lindgren ligger i toppen av skytteligan och med dem två spelarna i form är man extremt svåra att stoppa.
Jag skulle bli väldigt förvånad om Degerfors inte är med i racet om uppflyttning hela vägen in i mål den här säsongen.

Östersunds säsong har väl inte varit katastrof, men heller inget att orda speciellt mycket om. Man ligger för närvarande på en 11:e plats i tabellen vilket kanske låter okej, men det är läskigt nära ner till botten av tabellen. Endast 3 poäng ner till Örgryte på nedflyttningsplats.
Det finns absolut kvalité i detta Östersund som ska räcka för att hålla sig levande, men jämnheten har varit väldigt svag hittills den här säsongen.

Degerfors ångar på

Kan Degerfors hålla uppe den formen man avslutade vårsäsongen med tror jag man har goda chanser att plocka med sig alla tre poängen från Östersund.

Skillnaden mellan dessa två lag är för mig rätt tydlig, men det ska dock sägas att det inte alltid är superlätt att åka hela vägen upp till Östersund och vinna. Östersund har endast förlorat en match på hemmaplan den här säsongen. Den förlusten kom dock mot Sandviken som är ett av lagen som slåss precis bakom Degerfors i tabellen. I övrigt har motståndet man mött på hemmaplan varit rätt överkomligt.

Jag håller Degerfors på minst samma nivå som Sandviken, troligtvis till och med lite högre sett till spetskvalité, och jag tror därför Degerfors bör ha goda möjligheter att slå Östersund.

Att få ligatrean till hela 2.54 mot ett lag som är indraget i bottenstriden tar jag varje dag i veckan, trots Östersunds starka hemmafacit! Det oddset finns att hitta hos Quick Betting!

This is the stats tab
This is the post tip