1x2-oddsen känns helt nyktra i veckomötet, i den spanska La Liga, mellan Osasuna och Barcelona. Marknaden anser att Barca ska vinna mötet på Estadio El Sadar två gånger på tre försök. Instämmer - då det trots allt är klasskillnad mellan lagen. Dock är Osasuna extremt formstarka och har därmed klättrat upp till en femte plats i tabellen. Även om Barca har fyra raka ligasegrar utan insläppt mål riskerar den sviten att brytas här.

Osasuna, som har slutat i mitten av tabellen under de tre senaste säsonger, är på väg att göra sitt bästa resultat någonsin. Att ta tio poäng från de fyra senaste omgångar är ett kvitto på megastark form. Under den tiden har Espanyol, Real Valladolid och Celta Vigo besegrats. Samt att bortamötet mot Girona slutade 1 - 1. I alla utom en hemmamatcher har Osasuna lyckats hitta nätmaskorna. Ezequiel Avila har nätat tre gånger på de två senaste ligamatcher och är i högform med 6 fullträffar.

Även Barca har målskyttar i fin form. Robert Lewandowski leder skytteligan i La Liga med 13 mål. Anfallskamraten Ousmane Dembele nätade sist mot Almeria och är uppe i 4 ligamål. Då passade klubben också på att ta farväl av mittbackslegendaren Gerard Pique på Camp Nou. I och med segern gick Barca upp i en temporär ledning med två poäng före ärkerivalen Real Madrid - som har en derbymatch. Att Barca har åkt ut Champions League innebär att det blir fullt fokus på ligaspelet.

Efter att ha matchats hårt skulle det inte vara någon överraskning att se Barca tappa poäng mot Osasuna - som har en utmärkt form. Då båda lagen har anfallsvapen i massor och spelar en offensiv fotboll är de mer än kapabla till att bryta ner varandra. Så spelet blir att båda lagen gör mål i matchen.

Speltips Osasuna - Barcelona:
Båda lag gör mål. Odds 1.83 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Osasuna:
Aitor Fernandez, Ruben Pena, Unai Garcia, David Garcia, Juan Cruz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Aimar Oroz, Moi Gomez, Ezequiel Avila & Ante Budimir.

Preliminär startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Alejandro Balde, Eric Garcia, Andreas Christensen, Hector Bellerin, Gavi, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Pedri, Robert Lewandowski & Ousmane Dembele.
---

This is the stats tab
This is the post tip