Ångestmöte på Gamla Ullevi. Här är mitt speltips mellan Örgryte och Trelleborg:

Senaste möten
Trelleborg - Örgryte 2-0

Trelleborg - Örgryte 2-1
Örgryte - Trelleborg 1-2

Superettan
9. Trelleborg 26 9 6 11 35:49 -14 33
14. Örgryte 26 6 8 12 30:43 -13 26

ÖIS hemma
13 2 6 5 18:24 -6 12

Formen
V, F, F, V, O

Senaste match
Örgryte - Utsikten 2-2

Nilsson - Tagesson, Azulay, Haglind Sangré, Andreasson - Paulson, Holmén, Sadiku - Christoffersson, Sylisufaj, Dahlqvist

TFF borta
13 3 5 5 18:24 -6 14

Formen
O, V, V, F, F

Senaste match
Trelleborg - Gais 0-6

Kristensen - Björkén, Ogwuche, Karlsson, Bödvardsson - Brkic, Hallberg, Saeid - Olausson, Mortensen, Offia

Avstängd: Abel Ogwuche

Nu gäller det, ÖIS

Örgryte fick en fantastisk start mot Utsikten och såg ut att ta tre grymt tunga och viktiga poäng i bottenstriden. Men icke. Man klappade igenom igen och det blev till slut 2-2. En poäng är bättre än inget men nu är det verkligen snart vinna eller försvinna för klassikerklubben.
Det är oerhört tajt i botten och en seger här skulle till och med kunna skjuta upp laget över kvalstrecket medan poängtapp skulle kunna innebära direkt nedflyttningsplats med tre omgångar kvar...
Örgryte har Trelleborg på andra sidan. Ett lag som ännu inte är klara men som inte behöver ta många fler pinnar för att känna sig helt säkra.
Torsk med hela 0-6 innan landslagsuppehållet mot Gais så här finns säkert en revanschlusta, samtidigt tror jag inte man når upp till ÖIS desperation till att ta poäng. Å andra sidan kan det ju, som så så många gånger förr, knyta sig för ÖIS.
Jag tror dock att spelare som Sylisufaj kan komma att kliva fram här när det behövs som mest. Det blir långtifrån ett maxspel på ÖIS, men jag tror att hemmalaget tar chansen och med det gör att de två sista platserna (direkt nedflyttning) lämnas med lite marginal inför sista tre omgångarna.

SPELTIPS
Jag spelar Örgryte att vinna till 1.85 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip