Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.66 hos bet365 .

Superettan fortsätter under lördagen när Örebro välkomnar Örgryte på besök till Behrn Arena.

Endast tre poäng skiljer lagen emellan inför denna match, trots att det skiljer hela 5 placeringar i tabellen. Superettan är som vanligt tajt, vilket gör denna match extremt viktig för båda lagen.

Örebro kommer till den här matchen med en seger i ryggen innan uppehållet. 3-1 mot Sundsvall på bortaplan är väl kanske inte supermycket att hänga i den berömda granen med tanke på hur urusla Sundsvall varit den här säsongen. En seger är dock en seger och det behövdes efter 6 raka matcher utan vinster dessförinnan.
Detta Örebro är väldigt svåra att få grepp om. Man har en trupp som absolut inte ska vara indragna i någon bottenstrid, samtidigt som man har den evigt unge Kalle Holmberg längst fram som toppar skytteligan i Superettan.
Av någon anledning har man dock inte fått till det alls som man hoppades på hittills den här säsongen, och det blir spännande att se om man kan få lite fart under slutet av sommaren och vintern.

Örgryte fortsätter att göra en besviken. Efter två raka säsonger med rejäl kräftgång återfinns man återigen på nedflyttningsplats som nästjumbo. Likt Örebro lyckades man dock knipa en seger i sista matchen innan uppehållet där man besegrade Skövde med 2-0 på hemmaplan.

Under uppehållet träningsspelade man mot Oddevold och gick på pumpen med hela 4-1, vilket kanske talar för att segern mot Skövde kanske inte var ett tecken på någon vändning i ÖIS säsong.

Ovisst på Behrn Arena

Två lag som varit en besvikelse hittills denna säsong ställs mot varandra, och där trupperna känns jämna på pappret. 

Örebro har endast förlorat 2 gånger hittills den här säsongen. Kalle Holmberg finns där framme för att göra målen, och under uppehållet har man förhoppningsvis lyckats lösa en del av de problem man haft defensivt hittills under den här säsongen.

Under uppehållet har man även plockat “hem” Ahmed Yasin som mycket väl kan bli en viktig spelare för dem om han får saker och ting att stämma.

Detta är en väldigt oviss match på förhand och jag vågar faktiskt inte räkna bort ÖIS heller. Formen på Tobias Sana börjar peka uppåt och man har en trupp som kan prestera bättre än man gjort hittills, så att välja sida vågar jag mig inte på.

Jag tror dock vi får se två lag som går för segern. ÖIS är väldigt ofta involverade i målrika matcher och jag väljer därför att spela över 2,5 mål i matchen till 1,66 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip