Speltips: BLGM till 1.80 hos bet365 .

Blickarna riktas mot Borås Arena och mötet mellan Norrby och Ljungskile, där jag är inne på att vi kan få se en rätt målglad tillställning.

Efter en tyngre period under maj månad har Norrby börjat ta lite poäng igen, och även fått igång sitt anfallsspel och målskytte. Efter en period på 4 matcher där man endast gjorde 1 mål har man nu gjort 11 mål på de senaste 5. Siffrorna blir dock lite felvända, då man gjorde hela 6-0 på Torslanda i sin senaste hemmamatch. Bättre ser det dock ut, och hemma på Borås Arena är man fullt kapabla till att bjuda upp till dans.

Ljungskiles säsong hittills har varit väldigt upp och ner. Förlustsviter varvas med en rad matcher där man tar poäng. Kontinuiteten har varit svår att finna, vilket gör att man just nu ligger på 13:e plats.
Som deras säsong ser ut just nu lär det bli en kamp om att undvika kvalplatserna, men det tycker jag man bör ha goda möjligheter till att lösa.

Målglatt i Borås?

Endast fyra poäng skiljer dock dessa lag i tabellen, och att Norrby är så pass stora favoriter som oddsen säger håller jag inte riktigt med om.
Jag vågar mig dock inte in i resultatmarknaden, utan vänder som jag nämnde blickarna till målspelet.

Jag tror vi kan få se en match som böljar rätt mycket fram och tillbaka. Ljungskile har släppt in 24 mål på de inledande 14 matcherna. Inte horribelt, men lite för mycket.
Norrbys försvarsspel har varit bättre än Ljungskiles, och man har som sagt även fått lite mer fart i sitt anfallsspel den senaste tiden. I sina två senaste hemmamatcher har man gjort 3 respektive 6 mål.

Den nedre halvan av tabellen är extremt tajt, och en trepoängare för båda lagen hade varit extremt viktig. Jag tror därför vi kan få se två lag som går för segern, och ser därför framför mig en match med potential att bli sevärd.
BLGM till 1.80 hos bet365 testas av undertecknad!

This is the stats tab
This is the post tip