Premier League rullar vidare under måndagskvällen och på St. James' Park ska Newcastle upp i kamp mot nästa Manchester-lag.

PREMIER LEAGUE
6. Manchester United 16 8 3 5 26-24 27p
19. Newcastle United 18 1 7 10 18-41 10p

Formen fem senaste för Man United
V, O, V, V, O

Formen fem senaste för Newcastle United
F, F, F, V, O

Hemmalaget Newcastle tog senast emot Manchester City och detta här hemma på St. James' Park. Den matchen vill nästjumbon nog helst bara glömma. Det slutade nämligen med förlust och detta med 4-0 mot ett Manchester City som var på spelhumör. Gästerna hade ett bollinnehav på 72% och skapade 18 målchanser jämfört med hemmalagets fem. Skotten på mål tog bortalaget hem med 7-1 och hörnstatistiken vann de med 6-3.

Nu gästar Manchester United och ska United ta rygg på topp 5-placering ett tag till så är en trepoängare här något man kan och bör begära. Med en match mindre spelad än nuvarande tabellfemman West Ham så har United en poäng upp och till Arsenal på fjärdeplatsen skiljer det fem pinnar, men då med två matcher färre spelade. United har sedan tränarbytet gjort bra ifrån sig, även om det ""bara" blivit 1-0-segrar.

SPELTIPS
Man United bör ha vad som krävs för att lämna den här matchen med tre poäng och jag tror de kan vinna med marginal.
1-3 är ett tänkbart resultat, så jag väljer att spela United med asian hcp -1 till oddset 1.79 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip