Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.77 hos Bethard .

Ett väldigt spännande möte tar plats på St James’ Park under lördagens tidiga Premier League-match!

Resultat- och poängmässigt har Newcastle inte gjort någon dålig start på säsongen över huvud taget. Spelet har dock hackat egentligen konstant, och förra helgen gav det även utslag i poängkolumnen. 3-1 borta mot Fulham var ett bottennapp i en match där man ägde en hel del boll, men släppte till alldeles för mycket chanser samtidigt som man fortsatt har problem i anfallsspelet. Detta trots att man har en hel del spelare med kvalité i de offensiva leden.
Väldigt svårt att sätta fingret på vad det är som inte funkar för tillfället i Newcastle, men bra ser det i alla fall inte ut.

Manchester City kommer senast från en match i ligacupen mot Watford som vanns med 2-1 där egentligen hela elvan roterades kraftigt. Ett par etablerade spelare så som Foden, Doku och Grealish fick speltid, men annars inte mycket att orda om.
Orda kan man dock göra om Citys match mot Arsenal förra helgen. En poäng räddades med matchens sista spark av John Stones, trots en man mer i över en halvlek.

City utan Rodri

Det blev en extremt konstig matchbild och väldigt svår att dra några växlar ifrån efter Arsenals röda kort, men City hade svårt att skapa speciellt mycket heta chanser. Det ska även sägas att Arsenal försvarade sig extremt bra, men Citys första poängtapp i Premier League den här säsongen var dock ett faktum.

Newcastle har som sagt sett svaga ut i inledningen av säsongen, trots att man fått med sig en hel del poäng. Anfallsspelet har hackat och spelet har generellt sett varit för dåligt. Det mesta pekar mot att City åker till St James’ Park och stoppar ner tre poäng i väskan och åker hem, men jag är trots det inte helt övertygad.

City kommer vara utan kanske sin viktigaste spelare, efter Haaland, i Rodri. Jag tycker verkligen inte det tappet ska underskattas, och jag tror det kommer ge en effekt på City.

Om Newcastle ska kunna stå upp mot City krävs det såklart en väldigt bra prestation från Newcastle också. Det kommer inte bara av sig självt på grund av Rodris försvinnande. Är det någon match som Newcastle behöver vrida på den här svaga trenden kanske det är nu?

City har som sin vana trogen fortsatt att släppa in mål den här säsongen trots att man dominerat matcher. Endast 1 hållen nolla från City hittills i ligaspelet, som kom mot Chelsea i premiären. Jag tycker att Newcastle har en offensiv som bör kunna hota City i omställningsspelet, och jag tror faktiskt att även Newcastle spräcker Citys målnolla.

Om det räcker för att slå City? Tveksamt. Men mål tror jag man gör vilket då öppnar upp matchbilden. BLGM & Över 2,5 mål i matchen ges ett försök till 1.77 hos Bethard !

This is the stats tab
This is the post tip