Dags för kvartsfinal i FA cupen mellan Newcastle och Manchester City. Två lag som båda ligger lite i ingemansland i Premier League då City inte kan komma ikapp Liverpool på första platsen och Newcastle ligger ungefär i mitten med mer än 10 poäng ner till nedflyttning.

City kommer till kvartsfinalen efter att ha slagit ut Sheffield Wednesday, i ligan förlorade man i veckan chansen att matematiskt komma ikapp Liverpool som överlägset leder ligan vilket gör att man ligger på en andra plats utan chans på titeln och med åtta poäng ner till tredje platsen. Laget kommer alltså till matchen utan att ha någon anledning till att vila stjärnspelare.

Newcastle besegrade West Bromwich Albion för att ta sig vidare till matchen mot City, laget spelade även dem match i veckan där man kryssade 1-1 mot Aston Villa. Som sagt ligger man hyfsat säkert i Premier League tabellen där man har mer än 10 poäng ner till nedflyttning.

En match som jag tror City verkligen vill vinna för att hitta positiva saker att ta med sig efter säsongen i England, tror därför man kommer starta med stjärnorna man har vilket direkt leder till en offensiv och fartfylld fotboll med mycket målchanser, sedan får man inte glömma att City besitter en av de bästa trupperna med en oerhörd bredd offensivt. Som sagt ett offensivt extremt skickligt bortalag som när man spelar på den nivån man är på är klasser bättre än Newcastle.

Som sagt tror jag att City kommer att gå in för att vinna cupen, tror därför att City kommer att vinna denna matchen med marginal då man är nivåer bättre än Newcastle. Mitt speltips blir därför Manchester City asian handicap -2 till 1.86 på Casumo mm.

Spelet innebär vinst vid City vinst med tre mål eller mers marginal, pengarna tillbaka vid vinst med två mål och förlust vid vinst med ett mål, oavgjort eller Newcastle vinst.

Mitt speltips Newcastle - Man City: Man City asian hcp -2 odds 1.86 på Casumo , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip