Veckoomgång i PL välkomnas med öppna armar. Jag riktar in mig på mötet i norra England mellan Newcastle - Manchester City.

Newcastle ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket och behöver varenda poäng. Men att begära ett resultat mot Guardiolas gäng kan nog vara att hoppas på för mycket. Vilade flertalet spelare i lördags när man förlorade hemma mot Watford i FA-cupen. Benitez har varit tydlig med att all fokus är på ligan och uttåget ur cupen var mer lättnad av att inte behöva spela mer än ligamatcherna.

Manchester City jagar Liverpool om titeln. Varje match för de ljusblåa är en måstematch, med tanke på hur Liverpool fortsätter att vinna. Det är en match som kan vara svårspelad som bortalag om man inte är förberedd. Går inte att komma till St James Park och bara vinna utan en bra prestation. Men City kommer vara påkopplade och ta tag i det här direkt. Något annat skulle förvåna mig.

Newcastle spelar en tuff fotboll och, likt andra lag som möter City på hemmaplan, vill man få igång publiken med tacklingar. Handlar om att visa att man är där och ske ge Peps lag en match. Hade räknat med den här linan med inte det oddset. I mina ögon ska överspelet vara favoriter och inte tvärtom.

Jag spelar Newcastle över 1,5 kort @2.09 hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe med 3u.

Twitter @robiiinbetting

Missa inte de senaste startbonusarna efter omregleringen. Flera unika för Rekatochklart.

100% upp till 5000 kr hos Unibet
100% upp till 2500 kr hos Nordicbet
100% upp till 2500 kr hos Betsson
100% upp till 2000 kr hos LeoVegas
100% upp till 1000 kr hos Betsafe
1000 kr gratisspel/krediter hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip