I den israeliska andra divisionen spelas ett vidöppet toppmöte där Sektzia Nes Tziona tar emot Kafr Qasim på Ness Ziona Stadium. Det är ett möte mellan tabellfyran och serieledarna. Efter 15 omgångar är det bara två poäng som skiljer lagen åt. Inget av lagen har direkt sprayat in mål. Å andra sidan har de båda försvarat sig på en nivå som skulle hålla i Israels Premier League.

Sektzia Nes Tziona har gjort en fin första halva av säsongen. Med sex segrar, sex kryss och tre förluster har de visat sig vara en het utmanare till att ta sig upp till högsta divisionen nästa säsong. De är svåra att göra mål på och har hållit nollan i tre av de fem senaste ligamatcher. Senast blev det en förlust borta mot Hapoel Raanana, där mittfältaren Dor Kochav blev utvisad.

Ännu stabilare har Kafr Qasim varit, med bara 12 insläppta mål. Det är bara Maccabi Bnei Raina som har släppt in ett mål färre i ligaspelet. I den senaste omgången gästade man tabelljumbon Beitar Tel Aviv - i ett möte som slutade mållöst. Kafr Qasim är mållösa i de två senaste ligaomgångar. Offensiven har varit uddlös och lättare blir det inte heller borta mot Nes Tziona.

1x2-oddsen i matchen känns relativt nyktra. Dock ska detta möte, mellan två av ligans starkaste försvar, inte bjuda på något högre underhållningsvärde. Sannolikheten att något av lagen, om inte båda två, ska lyckas hålla nollan är stor. Båda lagen är oerhört svåra att bryta ner. Därmed blir det ett spel på att båda lagen, Sektzia Nes Tziona och/eller Kafr Qasim inte nätar på Julafton.

Speltips Sektzia Nes Tziona - Kafr Qasim:
Båda lag gör inte mål - odds 1.72 hos Nordicbet & Betsafe .

TV: Helgens bästa tips på Rekatochklart!




This is the stats tab
This is the post tip