Riktigt roligt möte i Nations League A - grupp 3 mellan Nederländerna och Tyskland. Här borde det bli fartfyllt! Mitt speltips kommer här: 

Två positiva lag sett till prestationerna i sommaren EM ställs emot varandra i den andra gruppspelsmatchen i Nations League A. 
Nederländerna kommer från en 5-2-kross av Bosnien-Herzegovina och Tyskland krossade i sin tur Ungern med 5-0. 

Om vi backar bandet till EM så rök Nederländerna mot England i semifinalen efter ett sent mål av Watkins för 2-1 innan domaren blåste av för full tid. Tyskland åkte redan i kvarten men gjorde så mot Spanien (2-1) som senare skulle vinna hela rubbet. Även där kunde det ha slutat annorlunda med lite flyt, men Merino satte avgörandet i 119:e minuten, alltså bara en minut ifrån straffläggning. 

Summa summarum tycker jag att det är två "fräscha" landslag som möts på tisdagskvällen. Det finns mycket kvalitet i båda lagen, mycket speed och individuell skicklighet. Jag tänker förstås på spelare som Gakpo och Simons i Nederländerna och firma Wirtz, Havertz och Musiala i Tyskland som alla är skickliga nog att avgöra matcher med individuella prestationer. 

Offensiv kraft i mängder

Jag ser framför mig en frejdig match mellan två offensiva lag som kommer att gå för det. Det är bara den andra gruppspelsmatchen så det är lite för tidigt att tänka taktiskt redan nu. Därför tror jag att både Koeman och Nagelsmann kommer beordra att få för segern. Då borde det bli mål i båda burarna. 

Preliminära elvor (Whoscored)

Nederländerna (4-2-3-1) Verbruggen - Dumfries, Ligt, Djik, Ake - Gravenberch, Schouten - Simons, Reijnders, Gakpo - Zirkzee 

Saknar: van de Ven, Veerman

Tyskland (4-2-3-1) Stegen - Kimmich, Tah, Schlotterbeck, Raum - Andrich, Pavlovic - Wirtz, Havertz, Musiala - Füllkrug 

Saknar: - 

SPELTIPS

Jag spelar en Betbuilder/Spelbyggare hos Quick Casino bestående av över 2.5 mål + båda lagen gör mål till 1.90 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip