Napoli:

Har börjat lyfta rejält efter en lite stabbig inledning under Antonio Conte. Napoli toppar nu Serie A efter att ha vunnit fyra och kryssat en av de fem senaste. Senast besegrades Monza, en klubb som är lite lik Como sett till ambition sedan uppflyttning från Serie B, med 2-0 på Stadio Diego Armando Maradona efter mål av Matteo Politano och Kvicha Kvaratskhelia.

Trebackslinjegurun Conte har lite förvånande funnit fotfästet med en 4-3-3 i Neapel, med en anfallstrio med Politano, Kvaratskhelia och Romelu Lukaku och där nyförvärvet Scott McTominay tagit plats på det centrala mittfältet med Franck-André Zambo Anguissa och Stanislav Lobotka.

Alex Meret är skadad och missar den här matchen. Det finns även frågetecken för Folorunsho.

Como:

Spännande nykomlingen Como har också börjat finna fotfästet i Serie A och reser till Neapel med två fina segrar i bagaget. 3-2-segern borta mot Atalanta följdes upp av en ny 3-2-seger mot Hellas Verona på hemmaplan senast. Dessförinnan spelade man 2-2 mot Bologna, så det har varit gott om målglada matcher för nykomlingen som släppt in elva mål på sex matcher.

Skadeläget ser bra ut för Cesc Fàbregas, som har alla spelare tillgängliga.

Fortsätter Napoli hitta formen under Conte?

Como har börjat plocka poäng och är en nykomling att hålla ögonen på. Här tror jag dock det blir tufft på Maradonas arena. Napoli börjar få upp ångan under Conte och har en potentiellt väldigt potent offensiv som kommer bli en rejäl utmaning för Como, vars defensiv läckt rejält trots två raka segrar. Napoli bör hysa goda förhoppningar om att kunna knipa tre pinnar här. Napoli -1.25 finns till 2,02 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip