Speltips: Barcelona rak seger till 1.79 hos Quick Betting.

Monaco och Barcelona ska kliva in i årets Champions League-upplaga under torsdagen.

Hemmalaget Monaco har fått en väldigt fin start på säsongen hemma i Ligue 1. 3 segrar och 1 kryss, samtidigt som man endast släppt in 1 mål på dessa 4 matcher. Enda laget med bättre poängskörd i ligan än så länge är PSG på 4 raka segrar.
Monaco kommer senast från 3-0 på bortapla mot Auxerre, en match man dominerade från start till mål och vann fullt välförtjänt med de siffrorna. Jag tycker Monaco sitter på en rätt spännande trupp utifrån förutsättningarna, men där defensiven stuckit ut mest i positiv bemärkelse utifrån förväntningar.

Även Barcelona har fått en extremt fin start på sin ligasäsong. 5 raka segrar, en offensiv som fullständigt sprutat in mål på slutet med Lamine Yamal i spetsen men även resterande offensiva spela i Lewandowski, Raphina och Ferran Torres ser ut att vara i bra slag.
Man hade sina frågetecken runt Hansi Flicks Barcelona inför säsongen, men där man man fått ordentligt på näsan. Hittills har man, kanske tillsammans med Manchester City, varit Europas bästa lag under inledningen av säsongen.

Barcelona flyger fram

Trots att Monaco startat säsongen imponerande har jag väldigt svårt att vända bort blicken från Barca. Av det jag sett hittills den här säsongen har man varit nästintill felfria, speciellt de senaste matcherna. 7-0 mot Valladolid följdes upp med väldigt imponerande 4-1 mot Girona under helgen där det aldrig var något snack om saken.

Faktum är att lagen möttes i den sista träningsmatchen inför säsongen där Monaco faktiskt vann med hela 3-0. Detta tror jag dock blir något annat. Barca är i ett helt annat slag än man var då och ett lag med den här typen av momentum ska inte underskattas.

Elva gjorda mål på de 2 senaste matcherna är ett ruskigt facit för Barcelonas offensiv, och trots att Monacos defensiv imponerat hittills den här säsongen tror jag inte man räcker till när motståndet pumpas upp både en och tre nivåer.

När Barcelona står så pass “högt” som 1.79 gånger smeten tycker jag det är för bra för att inte ta. Visserligen på bortaplan, men just nu tror jag det spelar mindre roll. Barcelona bara kör, och då väljer jag att inte övertänka det!
Den raka segern på Barcelona spelas till 1.79 hos Quick Betting!

This is the stats tab
This is the post tip