En finfin tisdagsunderhållning väntar oss som gillar Serie A. Här är mitt bästa speltips på San Siro!

Senaste möten
Milan - Napoli 1-0
Napoli - Milan 2-2

SERIE A
1. Napoli 9 7 1 1 16:5 11 22
8. AC Milan 8 4 2 2 16:9 7 14

Milan hemma
4 3 1 0 10:2 8 10

Formen
V, F, F, V, V

Senaste match
Milan - Club Brugge 3-1

Napoli borta
4 2 1 1 5:3 2 7

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
Napoli - Lecce 1-0

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Milan (4-2-3-1) Maignan - Emerson Royal, Thiaw, Tomori, Terracciano - Fofana, Loftus-Cheek - Chukwueze, Pulisic, Leao - Morata

Saknar: Abraham, Jovic, Gabbia, Florenzi, Bennacer. Hernandez och Reijnders avstängda
Osäkra:

Napoli (4-3-3) Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno, Olivera - Anguissa, Gilmour, Mctominay - Politano, Lukaku, Kvaratskhelia

Saknar:
Osäkra: Spinazzola

Napoli i bättre slag

Två storklubbar möts på tisdagskvällen i Serie A. Om Milan utan tvekan är den större av de två så är väl Napoli de med framgång senast. Titeln som togs för två säsonger sedan var otroligt imponerande och stärkte klubbens dragningskraft ytterligare. I fjol gick det inte som man hade hoppats på men nu med Antonio Conte som manager ser Napoli återigen ut att kunna bli ett lag som utmanar om scudetton på allvar. Laget har sju segrar på sina nio matcher i ligan och har bara torskat en enda match. Det var dessutom i premiären borta mot Verona, så därefter är man obesegrat. Det ska väl sägas att schemat har varit ganska snällt, det är Juventus som sticker ut, men annars är det lag man helt klart ska vara favoriter mot. Inför mötet mot Milan på bortagräs ser det fint ut i truppen och Napoli har fyra raka segrar, tre av dessa på hemmaplan dock, mot ett Milan som har två raka segrar efter 1-0 mot Udinese och 3-1 i Champions League mot Club Brügge.

Milan har dock en del frånvaro i den här matchen. Abraham, Jovic, Gabbia, Florenzi, Bennacer. Hernandez och Reijnders avstängda är det som kommuniceras från experterna på Gazzetta dello Sport. Och de brukar man kunna lita rätt så mycket på. Att slå Milan på bortaplan är inte enkelt förstås, det är ingen som har lyckats hittills i år, men är det något lag som har kvalitet nog att göra det så är det Napoli. Conte är en otrolig inspiratör och är duktig på att ge energi till sina spelare. Jag tror definitivt att Napolispelarna tror att det är möjligt och redan där är mycket vunnet.

SPELTIPS
Vi får 2.05 på Napoli och pengarna tillbaka vid oavgjort. Det gillar jag skarpt hos Quick Betting Casino (3/5 units) för jag tror inte att Napoli förlorar här.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip