Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.85 hos Bethard .

Ett stormöte redan under första omgången av Champions League-gruppspelet när Milan tar emot Liverpool hemma på San Siro!

Milans säsong hemma i Serie A startade inte på något speciellt roligt sätt. 2 kryss och 1 förlust på de första 3 matcherna innan man i helgen fick lite islossning och besegrade Venezia med 4-0 på hemmaplan. Efter de tre första matcherna började det direkt höjas röster mot tränare Fonseca, så segern i lördags var nog väldigt välkommen.
I matchen mot Venezia tog det endast knappa halvtimmen innan slutresultatet stod på resultattavlan.

Liverpools säsong hittills har varit omvänd jämfört med Milans. 3 raka segrar innan helgens rejäla snedsteg, där man förlorade med 1-0 hemma på Anfield mot Nottingham Forest. Liverpool kom inte alls upp i nivå sett över hela matchen, och Forest seger var inte alls oförtjän.
Arne Slot har hyllats stort för hur han har tagit över detta Liverpool efter Jurgen Klopp, och att det skulle komma ett snedsteg på vägen är såklart rimligt. Trots förlusten senast har jag imponerats stort av hur Liverpool sett ut.

Mål finns att hämta

Milans start på säsongen har som sagt inte varit optimal, och jag tror därför att 4-0 segern mot Venezia under helgen var extremt viktig inför den här matchen. Man fick även chansen att göra ett par tidiga byten då man ledde med 4-0 redan efter knappa halvtimmen. Lite extra vila som mycket väl kan bli viktig.

Liverpools snedsteg i helgen mot Forest drar jag inga större växlar av. Man körde helt enkelt fast, samtidigt som Forest gjorde en väldigt bra match.

Liverpools matcher hittills den här säsongen har verkligen inte varit några målexplosioner. Man har endast släppt in 1 mål på de första 4 matcherna, men jag tror faktiskt Milan kan bjuda upp till dans på San Siro.
Milan har, trots svagare resultat, gjort 8 mål på de 4 första matcherna och har spelare med fin spets längst. På hemmaplan ger jag faktiskt Milan rätt goda möjligheter att göra mål.

Liverpool kliver in i den här matchen som rättmätiga favoriter, men eftersom matchen spelas på San Siro tror jag hemmapubliken kan skapa en atmosfär som lyfter fram hemmalaget.
Jag testar BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.85 hos Bethard !

This is the stats tab
This is the post tip