Manchester United:

Ännu ett landslagsuppehåll har kommit och gått för ett krisande Manchester United, men trots det sitter en kraftigt ifrågasatt Erik ten Hag kvar på Uniteds tränarbänk. Pressen ökade rejält efter den miserabla insatsen hemma mot Tottenham, som slutade med en minst sagt välförtjänt 3-0-förlust. United följde därefter upp med att tappa 2-0-ledning till 3-3 borta mot Porto innan man reste till Birmingham med en försiktig (läs: ambitionslös) insats mot Aston Villa där man mönstrade ett mittbackspar med Harry Maguire och Jonny Evans – där den sistnämnde var bäst på planen. Strategin räckte till 0-0 och en pinne mot Villa, och var tillräckligt för att hålla Ten Hag kvar i jobbet åtminstone lite längre.

Det fortsätter vara välfyllt i Uniteds sjukstuga där Luke Shaw och Tyrell Malacia är stamgäster. Leny Yoro har befunnit sig där sedan ankomsten från Lille och Maguire drog på sig en muskelskada mot Villa senast. Mason Mount och Kobbie Mainoo ser ut att vara otillgängliga mot Brentford men Noussair Mazraoui, Alejandro Garnacho och Amad Diallo har alla återvänt till träningsplanen. Manuel Ugarte byttes ut sent för Uruguay senast och ser också ut att vara osäker. Så många potentiella frånvarande spelare för Ten Hag.

Brentford:

Kommer från ett ordentligt målkalas i sista matchen före uppehållet när Brentford hemmabesegrade Wolves med hela 5-3, där The Bees i sedvanlig ordning slog till och nätade direkt i matchinledningen.

Thomas Frank – som kopplats samman med United-jobbet – och hans lag huserar på en elfteplats i Premier League med två poäng fler än lördagens motståndare United. Brentford har förlorat alla bortamatcher hittills – men har mött Liverpool, Manchester City och Tottenham. Även Brentford dras med skadebekymmer där Yoan Wissa, Rico Hendry, Aaron Hickey, Gustavo Nunes, Igor Thiago och Josh DaSilva är skadade och där Mikkel Damsgaard, Christian Nörgaard och Mathias Jensen är osäkra till spel.

Tar inte i United med tång – målglatt på Old Trafford?

Båda lagen har gjort mål i Brentfords sex senaste Premier League-matcher – fem av dessa har också gått över 2.5-målslinan. Uniteds defensiv har enorma frågetecken, trots hållen nolla i en ambitionslös match mot Aston Villa senast. United har släppt in tre mål vid tre tillfällen redan – mot Liverpool, Tottenham och Porto – och Brentford brukar kunna ställa till besvär för Ten Hags gäng, där 4-0-förlusten i början av Ten Hags första säsong alltjämt sitter långt in. BTTS & Över 2.5 finns till 1,80 hos Pinnacle . Det finns hur som helst inte en sportmössa att jag går på United-spåret med tanke på vad Ten Hags lag presterat på sistone.

This is the stats tab
This is the post tip