Speltips: Manchester United vinna och hålla nollan till 2.10 hos bet365 .
—-
Premier League-omgångens sista premiär tar plats på Old Trafford när Erik Ten Hag och hans mannar ska sparka igång sin säsong. På andra sidan står ett minst sagt sargat Wolverhampton efter att ha gått skilda vägar med tränare Julen Lopetegui bara fyra dagar innan Premier Leagues start.

Efter Lopeteguis abrupta hejdå har Gary O’Neil istället tagit över rodret i Wolves. Vad som går att hämta från det? Inte mycket. O’Neil basade under förra säsongen över Bournemouth innan han fick sparken efter säsongen. Utöver tränarfrågan har det varit ett avvaktande transferfönster från vargarna. Det enda som egentligen kommit in är Matt Doherty som återvänt efter en misslyckad sejour i Tottenham. Annars är det en försämrad version av förra säsongens Wolves, efter tappen av Ruben Neves och Raul Jimenez.

Manchester United då? Det ska bli väldigt spännande att se hur detta United utvecklas vidare efter deras starka första år under Erik Ten Hag. Av den enkla anledningen att det är så pass många lag som känns starka i år, kan det mycket väl bli svårt att återupprepa sin placering från förra året, men förutsättningarna finns absolut där!

Nedflyttningskandidaten Wolves

Med allt det kaos som omringat Wolves den senaste tiden tror jag man går en tuff säsong till mötes. Truppen är enligt mig kraftigt försvagad, ägarna i klubben verkar kämpa ekonomiskt och ett tränarbyte samma vecka som premiären spelas kan sällan vara goda nyheter. Jag tycker inte jag sticker ut hakan för mycket när jag säger att Wolves mycket väl kan vara indragna i en nedflyttningsstrid ganska långt in i den här säsongen.

Känslan är att United inte kunde fått ett mycket mer passande motstånd i sin premiär på hemmaplan. Det är en offensiv i Wolves som jag inte tycker skrämmer alls, samtidigt som jag tror vi kommer få se ett Wolves som står lågt och ligger på kontring. Jag tror det kan bli en matchbild som passar United ganska bra. Jag tror inte det kommer bli någon överkörning, men jag tror United har goda chanser att få en bekväm och bra start på säsongen mot ett Wolves som jag tror går en tuff säsong till mötes.

Mitt spel i Premier Leagues avslutande premiärmatch blir därför Manchester United vinna och hålla nollan till 2.10 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip